lördag 28 maj 2011

Mark Hurtubise till OIK?

Tidigare fick jag information om att det stod mellan något tyskt lag och OIK. Nu pekar mycket på att OIK vinner denna dragkampen. Detta vore en riktig skräll och ett oerhört lyft för ett redan starkt OIK lag! Känns för mig lite konstigt att Mark isf väljer att ta ett steg tillbaka med tanke på hans fantastiska formkurva!

Ännu är det inte helt klart men blir det OIK så är det bara att gratulera till kanske den bästa värvningen i årets div1F!
Finns anledning att återkomma i detta ämne ganska snart!

8 kommentarer:

  1. Då är det OIK som visar bara pengar inget hjärta i år. Hurtubajs är inte billig!!

    SvaraRadera
  2. Klart att han inte är billig. Det är inga spelare på hög allsvensk nivå, inte KHKs heller! Fördelen för OIK är att de vet vad de betalar för, ingen chansning här direkt!!

    SvaraRadera
  3. Hahaha! Vadå "bara visar pengar inget hjärta" ???
    Om en spelare kommer tillbaka till en förening, e inte de hjärta om nåt??!!! =)
    Sen givetvis e inte en sån lirare billig, men tror då inte OIK har högsta budet. Tyska ligor e kända för o hosta upp, så om han går till OIK så e de för att han vet va han får.
    Men fatta inte heller va han ska i svensk div1 o göra igen...

    SvaraRadera
  4. Ja Khk´s Brooks lär väl inte heller vara den billigaste liraren........ Tycker Mark är ljusår bättre än Brooks dessutom!

    SvaraRadera
  5. mark bättre än Brooks?



    På riktigt eller?

    SvaraRadera
  6. Skillnaden är att det inte var khk som värvade brooks utan ett 10-tal sponsorer! Sen är brooks en back och det går inte att jämnföra han med mark!

    SvaraRadera
  7. Mm.. De är ganska lika speltyper...NOT!

    SvaraRadera
  8. Han ÄR KLAR för OIK!!!!

    SvaraRadera