tisdag 24 maj 2011

Otroligt facit Tobbe!

Jag har varit en bland många som kritiserat vår sportchef Tobbe Karlsson. Men ju mer jag tänker på det och kollar fakta så får jag nog göra en pudel och inse vad han åstadkommit på denna korta tid!

När Tobbe gjorde sitt intåg i klubben 2004 och då tog över efter Marian Stabel harvade KHK på hockeyns bakgård i div3. Klubbens ekonomi var i dåligt skick och intresset från publiken svalt. Där och då påbörjades den förvandling som idag innebär sveriges BÄSTA div1 lag som spelar inför 3000 fanatiska supportrar i en toppmodern arena under ständig utveckling! Det är få personer runt om i hockeysverige som kan stoltsera med detta imponerande CV som Tobbe har!

Vi kan också se tillbaka på en mängd bra spelare som kommit hit under denna tiden. T.ex Mats Kellman, Jonas Norberg, Pavol Valko, Andre Jönsson, Marcus Johansson, Daniel Brasar, Larry Pilut, Carl-Johan Svensson, Mario Altman, Timo Leinonen och många många fler! Inför nästa säsong kan vi fylla på med att antal nya intressanta spelare och fler är på gång in!

Ett stort tack till dig Tobbe som har varit den som gjort allt detta under dessa få åren!

Nu ser jag framemot en spännande framtid för klubben i mitt hjärta!

3 kommentarer:

  1. Ofta ifrågasatt men resultaten och framgångarna talar för sig själva, det är få förunnat att få vara med om en sådan förvandling på en 10 års period, även om det faktiskt hänt en gång tidigare i Karlskrona, på 1970-talet. Jag har haft nöjet att vara med på båda. Dessvärre har det även gått åt andra hållet ibland, men vi supportrar får glädjas så länge vi kan och hoppas på en långvarig period av framgång.

    SvaraRadera
  2. Varför inte ord om skandalen med Fahlander att han dragit bort alla sina sponsor pengar och att forumet har cencurests som värsta öst Tysklan?

    SvaraRadera
  3. Hade förberett en intervju med Fahlander men den är lagd på is för tillfället på Fahlanders egna begäran!
    När det gäller forumet så är det bara att registrera dig så kommer du in!

    SvaraRadera