tisdag 17 maj 2011

Sandvikare?

På den beryktade sittplatssektion C sitter ett gäng grabbar som går under namnet sandvikare. Då jag själv ingår i denna grupp ska jag låta er få en exklusiv inblik av detta gäng.

Namnet sandvikare kommer från företaget sandvik som tillverkar bla sågar av högsta kvilitet. Då vi i gänget är kända för att vara mycket kritiska och inte rädda för att såga någon inom hockeysverige så tyckte vi att namnet var rätt givet.

Här kommer en liten presentation av sandviksgänget.
HF, ledaren som mjuknat en del på senare år och nu är förvånansvärt positiv vilket passar han dåligt. Här har vi mannen med tusen ritualer innan och under match. Ganska tystlåten men oerhört analytisk. Oerhört kunnig!

Les paul, ibland tystlåten för att snabbt övergå till en högröd färg skrikandes på t.ex domaren.

Ragulin, gängets klart mest kritiske medlem. Skulle det komma något som liknar en positiv mening från denna mannen så blir det ambulans till närmsta sjukhus direkt. Finns få människor som kan såga allt och alla med en sådan precision som denne herre! Hetsar gärna upp sig under matcherna och skriker ofta, och tror alltid att allt går åt helvete! Men det finn inte många som kan rabbla gamla profiler från hela södra sverige som ragulin, respekt!

Pålle, svårt att bedömma mig själv men ofta svänger det från starkt kritisk till odelat positiv. Hetsigt humör vilket gör att matcherna ofta är rena träningspasset då jag flyger upp och ner från min stol. Skriker gärna på både spelare och ledare i båda lagen!  Är också snabb att döma ut laget för att i nästa situation hylla desamma.

Sollet, Mycket kritisk men med en mer tillbakadragen ställning. Då han fortfarande spelar hockey (om än i en tillbakadragen värld) så lyssnar vi givetvis på denne mannen och hans kunskaper.

Brutus 1, här har vi gängets andra positiva kille. Tror alltid på vinst och tippar resultat innan match som sedan gärna ändras under spelets gång. Relativt lugn och hetsar inte upp sig i onödan.

Brutus 2, mannen som kan såga hela laget utan att ens varit på plats. En enorm förmåga att kritisera, särskilt tränarna brukar få sig en skopa ovett! Här har vi också gruppens citat maskin och det finns alltid tusen ljudeffekter att understödja hans argument. Skriker gärna och ofta på de flesta under matcherna!

Nu har ni fått en inblick i en del av C-sektionen. Jag får återkomma med en större analys av övriga på denna underbara sektion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar