tisdag 23 oktober 2012

Rätt riktning!

2-6 lyser siffrorna från tavlan och ännu en förlust kan läggas till handlingarna men detta var en förlust i rätt riktning. Laget spelar ikväll jämnt med serieledarna och visar upp en härlig krigarinställning men faller på individuella misstag. I de 3 tidigare förlusterna har vi inte ens varit nära så skillnaden mot kvällens insats är enorm och det finns mycket att ta med sig och bygga vidare på.

-Hög forechecking som stundtals gav Leksands backar stora problem med sina uppspel.-Aggressiviteten över hela banan. -Snabbare spelvändningar där vi kommer in i offensiv zon med pucken under kontroll.
-Laget tar fighten och står upp för varandra när det blir irriterat på isen.

Det finns självklart en del att jobba med men kampen och spelet som laget visar upp lovar gott inför fortsättningen. Oflytet grinar oss i ansiktet men med fortsatt hårt jobb kommer vi få marginalerna att tippa över åt vårt håll och då kommer även poängen att trilla in. Skutan har börjat hitta rätt riktning igen och det gäller bara att fortsätta att jobba vidare med samma inställning i varje moment, varje byte, varje match.

Vi ska vända detta, vi kommer att vända detta TILLSAMMANS!

Jag är stolt över lagets insats ikväll och även stolt över att flera hundra supportrar stannar kvar en stund efter slutsignalen för att visa sitt stöd över laget vi älskar. Är även stolt över att det kommer över 3300 personer till kvällens match när vi ligger sist i tabellen. Det kan vi också ta med oss!

8 kommentarer:

  1. Helt klart ett steg i rätt riktning!

    SvaraRadera
  2. Ja så kan man ju oxå se det.

    SvaraRadera
  3. Absolut 5-18 på tre matcher, inte illa alls, nu vänder det. Vänta bara nu står snart Göran Karlström i båset, närmast från Pantern och MIF:s J 18 lag.

    SvaraRadera
  4. Håller med till 100% i det du säger. Marginalerna är inte med oss men det vänder...tro mig. Vi spelar jämt med serieledarna. Vi måste stå upp för laget och vår stad och inte gå hem när mer än halva sista perioden är kvar! Är det vad laget behöver se just nu...Nä just det. skärp er supportrar för när det är tungt det är då vi måste stå enade och vände tränden TILLSAMMANS för det är väl VI som är KHK. Eller?

    SvaraRadera
  5. Varför sitta kvar när det står 2-6, finner ingen logik i det, sitta i en bilkö en 1/2 timme hur jävla kul är de då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att du överhuvudtaget orkar gå på matchen måste vara ett under i sig och att sitta kvar till 2-6 måste vara en väldigt stor uppoffring. Vi är där för att stötta laget också, laget spelade inte dåligt.

      Radera
    2. Som tur är väljer jag själv, om jag vill gå på matchen gör jag det, vill jag gå efter en period gör jag det, etc. etc.och på hur många arenor händer det att alla sitter kvar om det skulle stå 2-6 med tio minuter kvar att spela? Ingen.

      Radera
  6. Hur många matcher har vi inte fallit på individuella misstag? De flesta faktiskt, målvakten tillhör väl oxå laget eller?

    SvaraRadera