söndag 21 oktober 2012

Första rundan!

Första rundan av HockeyAllsvenskan är spelad och på tisdag drar andra rundan igång när vi möter Leksand hemma i Arenan.
Första rundan har varit precis så tuff som man kan förvänta sig av en glödhet HA. Inte blev den lättare av att det började trilla in NHL proffs till flera av lagen. Tre vinster är ett par för få för att det ska vara godkänt och den turbulens som omgett klubben och laget redan i detta tidiga skede har säkert bidragit till det skrala resultatet.

Men saken är den att vi i flertalet av matcherna hängt med riktigt bra och likväl kunnat ta de där extra viktiga poängen om vi haft lite stolpe in. Det gäller att laget hittar tron på sig själva och kan bygga upp ett sargat självförtroende för även om vi inte är något namnkunnigt lag kan vi uträtta stordåd tillsammans om alla knyter nävarna och bara ger sig fan på att vi ska lyckas.

Vi behöver en målvakt som kan stå på huvudet och göra de där omöjliga räddningarna och ge lite lugn i defensiven. Får hoppas att Modig är just den keepern och att en tränarlösning snart är klar så alla kan få arbeta i lite lugn och ro!
Samtidigt behöver alla spelare hjälpa varandra och inse vilket krig som behöver uträttas för det kommer inte göras av sig självt. Det ska vara jobb och kamp till 100%! Om det finns nån som inte är villig att bidra med just det är det bara att kliva åt sidan och ge plats för någon annan. Det ska vara kamp i varje skär och varje byte, vi ska bara vända detta!

På tisdag vill jag även se att vi i publiken ger vårt hängivna stöd till laget vi älskar. Att vi står bakom laget i vått och torrt, i med som motgång! Leksand kommer hit för att stjäla våra poäng och det kan aldrig tillåtas, det är dags för oss att visa att vi är den sjunde spelaren. Det ska aldrig vara trevligt att komma till Arenan för något bortalag så på med cyklopet och gör allt för att påverka så mycket det går. Alla domslut som går emot KHK är självklart horribelt felaktiga;)!

Låt oss nu gå samman både på läktaren och isen för att gemensamt se till att skutan vänder åt rätt håll!
Vi ger oss aldrig och är rustade för kamp och krig, FÖR DET ÄR VI SOM ÄR KHK!

3 kommentarer:

  1. Helt rätt, aldrig någonsin tidigare har det väl varit viktigare än nu att VI verkligen är med och stöttar laget till fullo!!

    SvaraRadera
  2. Hmm,
    är vi den sjunde utespelaren så har vi redan 6 st på isen. Antingen åker vi på 2 min för för många spelare, eller så har vi ett jobbigt läge i slutet av matchen utan målvakt ;)

    SvaraRadera
  3. Klockren kommentar av Anonym där! Men klart vi ska heja på alltså!!

    SvaraRadera