fredag 26 oktober 2012

Charles Franzén!

Där har ni enligt dagens BLT det senaste namnet när det gäller tilltänkta tränare i KHK.
Franzéns största tränarmeriter sträcker sig några år tillbaka då han tränade IK Oskarshamn under två år.

Det känns snart som de flesta lediga tränarna har varit på tapeten och det kommer säkert tillkomma nåt namn till innan allt är klart.

Nedan ser ni Franzéns tränarkarriär från EP!

3 kommentarer:

  1. http://www.barometern.se/sporten/nye-iko-tranaren-tvingas-bort-fran-olofstroms-ik%2858800%29.gm

    Bara lite info :)

    SvaraRadera
  2. Har egentligen ingen uppfattning om detta då jag och säkert många med mig inte har den blekaste aning vem detta är. Ska man gå efter meritlistan så är det inte mycke att ha, men som jag tidigare påtalat vem vill komma till en nykomling som ligger sist? Iofs en utmaning i sig själv kanske. Skulle inte helller vilja byta jobb med en viss Höök.

    SvaraRadera
  3. Väldigt "konstigt" att man tog bort både Kempe & Andersson innan ersättare var klar. Eftersom det gick så snabbt torde det finnas andra förklaringar än det rent sportsliga. För rent sportsligt har det väl inte gått så lysande efter bytet.....
    Med Jimmie borta så försvinner mycket av det fysiska spelet. Han har varit en av få som spelat bra hittills. Det blir kostsamt för föreningen men som jag ser det måste det till en ny tränare omgående, ersättare av klass till Timo och någon som kan göra mål. Nog inte det enklaste att hitta då man för tillfället ligger sist i serien. Hoppas Höök orkar ta tag i detta, jag avundas inte honom.

    SvaraRadera