torsdag 25 oktober 2012

Höga berg och djupa dalar!

Efter Leksandsmatchen i tisdags fanns förhoppningar om en bra insats och möjlighet till poäng i bortamatchen mot Örebro men de kom på skam direkt.

Det går inte att skänka bort matcher på det sättet vi gör just nu. Tre insläppta mål på mindre än sex minuter ikväll gör att uppförsbacken direkt blir för brant. Tyvärr kvittar det om vi spelar bra i 50 min när 10 minuter är katastrofala och detta gäller inte bara denna matchen. Spelet liknar en berg o dalbana och ska vi lyckas ta poäng måste vi spela i stort sett felfritt hela matcherna. Det funkar inte att ha såhär djupa svackor.

Ska vi ge upp? ALDRIG! Vi ger oss inte och på måndag kommer nästa chans att vända trenden!

Matchen slutade för övrigt 5-0!

Måste också ta upp HockeyAllsvenskans sändning av matchen som är under all kritik! Man kan inte ta betalt för en produkt som är så undermålig!

4 kommentarer:

1. Så här dåligt var det ju inte ens med Kempe, vad är det för fel egentligen? Såg inte matchen.

SvaraRadera
  2. Alltså jag tycker det är svårt att bedöma om KHK kan spela jämnt med dessa lag. När t.ex. VIK leder med 5-0 efter 10 minuter så släpper de på trycket och offensiven. Att då KHK ser ut som att de reser sig kanske inte är hela sanningen. Samma ikväll Örebro ställer om vid ledning 3-0 svårt att hålla med om att KHK sjunker på 10 minuter och spelar jämnt i 50 minuter. Nu hoppas vi alla på att mot MIF kan KHK ta tag i det från början och MIF har mycket större press än KHK. Min tröst är Mrmadhawk och grönvitasumo bloggkommentarer, det finns en nivå till helvetet kan man säga. Där är det tryck mot sitt lag kan man säga. Vi är snälla, lydiga och gulliga supportrar i KHK i jämförelse.

SvaraRadera
  3. Nu utgår jag från att Oskar står mot Malmö. Inget ont om Mattias, men 11 insläppta på 2 matcher är inte godkänt. Ett par tveksamma ingripanden mot Leksand och 3 i baken de första 5 minuterna mot örebro. För att KHK ska kunna ta lite poäng måste vi komma upp i en nivå som är i stort sätt nära max hos samtliga spelare. Målvakten måste göra de där "omöjliga" räddningarna och vi måste hitta målet. Vår produktion framåt är tyvärr också katastrof. Jag kan tycka att kedjorna är felkomponerade och att vissa spelare får förtroende match efter match, utan att göra nåt vettigt framåt. En målvakt i praktslag och en målskytt, det är vad KHK behöver just nu. När Kempe hade ansvaret förlorade v visserligen matcher, men då kändes det ändå som vi var med i matcherna (bortsett Leksand & SSK). Nu med Tobbe/Höök känns det som att vi fortfarande är ett Div 1 lag....

SvaraRadera
  4. Jag förutsätter att Timo står mot Malmö!!! Är han inte tillbaka då så är det dags att ta in nåt nytt rutinerat. Vi behöver ha rutin och Modig är inte lösningen då det inte verkar fungera för honom just nu rent spelmässigt. Låt då lika gärna Oskar stå. Fattar inte att man inte bytte efter andra eller tredje målet idag