tisdag 30 oktober 2012

Eftersnack med Aaro!

Hej!
-Tjena!

Janne har bara varit här några dagar, har han hunnit sätta några avtryck än?
-Janne har kommit in med pondus, tydlighet och en glöd som vi behöver. Hans spelide är glasklar och vi känner redan nu att det kommer att bli bra.
Gillar även hans sätt att vilja ingjuta trygghet att våga i spelet för vi kommer aldrig upp ur gropen ifall vi fegar och inte vågar spela spelet.


Många förändringar på kort tid, hur har ni i laget tagit detta?
-Vi hade ju några skavanker på några spelare i truppen och fick in kvalitet från Rögle så tycker det kändes bra. Kaptens bytet var ju som sagt inget vi spelare krävt eller något sådant. Det är från lagledningen och de gör det inte för att Tomi gjort ett dåligt jobb utan för att Kent är en stor ledare som kan få igång laget.

Ett fall framåt men ändå förlust mot Malmö. Hur tycker du matchen var?
-Vi vågade mer och kändes tryggare i egen zon. Sen skapade vi massor av chanser som vi borde utnyttjat men tyvärr är vi inte i zonen då allt bara går in. Så länge vi skapar chanser så måste utdelningen till slut komma för det finns inga genvägar till att hitta flytet för det förtjänar man.
Jag vet att vi sagt det förut och många retar sig på det men detta var ett fall framåt.

Nu väntar tre oerhört viktiga matcher mot Asplöven, Taif och Almtuna. Hur ska vi göra för att vinna dessa?
-Det är alltid viktiga matcher måste jag få belysa.
Just nu kan vi inte stirra oss blinda på detta eftersom vi gått igenom förändringar nu så måste vi fokusera på att få spelet att fungera. Självklart fattar jag och övriga att det är lag som vi tävlar mot på den nedre halvan av tabellen men det enda vi ska göra är att gå ut och följa vår match plan och kriga. Gör vi detta så kommer vi ta segrar denna veckan, det är jag övertygad om.
Det gäller att våga spela spelet och släppa lös inte fundera och bli ängsliga.


Kör hårt så stöttar vi från läktaren!
-Tack vi ska göra allt.

Till sist... tack för stödet nere i Malmö!

Ses vi väl i TAK imorgon, tänk på vad det stod på banderollen i Malmö, det är sanningen.

Väl mött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar