lördag 27 oktober 2012

Fimpen om Janne!

Redan när Janne Karlssons namn började florera för första gången hörde jag av mig till Fimpen för att säkra en intervju om/när Janne blev klar för vem vet bättre än Fimpen hur Janne är efter fyra år under hans ledning. Trots att det blivit lördagskväll var det en glad spelare som gärna tog sig tid till ett bra snack, tack för det!

När jag frågar om hur Janne är som person befästs det som man tidigare har kunnat höra. Fimpen benämner Janne som framåt, rolig och rakt på sak. En tränare som verkligen står för sina synpunkter och brinner för sin uppgift. Gör någon fel får de veta det direkt och med besked. En tränare som säger vad han tycker men samtidigt inte är det minsta långsint.
Janne är enligt Fimpen riktigt sugen på detta tränaruppdrag och ser framemot att få sätta igång direkt och att detta verkligen var en riktigt bra lösning.

När det gäller Jannes spelfilosofi gäller det att sköta defensiven prickfritt och följa reglerna för styrspelet. I offensiven får spelarna mer utrymme för sin kreativitet och lösa situationerna efter eget huvud. Fimpen tycker att taktiken passar bra för det spelarmatriel vi har idag och han är övertygad att alla spelarna kommer köpa den.

För den enskilde spelaren kommer det bli mer individuell videogranskning för att belysa vad som gått bra respektive dåligt. Även varje femma kommer att få denna möjlighet om det blir som när fimpen var i Växjö.

Andra saker Fimpen belyser under samtalet är att vi kommer få en mycket aktiv tränare i båset som ibland kan vara lite överallt. Det gäller verkligen att göra jobbet annars talar han om det så att öronen fladdrar.

Kan även säga att Fimpen lät riktigt glad och positiv till framtiden och han var förvånad över det starka stöd som vi supportrar ger laget även när resultaten uteblivit, något han inte räknat med.




3 kommentarer:

  1. Tack Höök.
    Är djupt imponerad av denna värvning.


    Forsberg

    SvaraRadera
  2. Aldrig att vi slutar stötta er!
    Även om många, även jag, är besvikna över hur inledningen sett ut, hur vi tappar matcher vi borde vunnit osv. så sviker vi er aldrig!

    Kommer rulla två bussar, där jag är med på den ena, till Malmö på måndag och vi ska skrika oss blåa för att lyfta er till seger!

    Kör hårt nu alla i laget!
    Jag tror på er!

    SvaraRadera
  3. Det faktum att vi är 3000 på läktaren när laget ligger sist i tabellen talar sitt tydliga språk.
    Vi är uppenbarligen 3000 som tror på laget...
    Kämpa KHK!!!

    SvaraRadera