onsdag 24 oktober 2012

Ruiz gipsad och tränarrykten! Uppdaterad!

Patrik Ruiz har skadat sig, spricka i foten, och har gipsat foten. Han blir borta i 2 till 6 veckor enligt den infon jag fått. Tråkigt då jag tycker Ruiz har inlett säsongen riktigt bra.
Frågan är om Höök kommer låna in nån ersättare eller fortsätter med befintlig trupp? En spelare som Rögle vill låna ut är Thomas Spelling, http://www.eliteprospects.com/player.php?player=32417 , kanske vore han en bra lösning?

När det gäller tränarsidan vet vi att Karlström var på besök igår och därmed är högintressant men idag fick jag ett rykte om att en tränare i Schweiz ska vara kontaktad. Vi får snart svar på alla dessa rykten!

Uppdaterat: Enligt Sydsvenskan blir det inte Göran Karlström då KHK och Karlström inte kunde komma överrens om det ekonomiska.

2 kommentarer:

  1. Ska KHK ta in någon spelare så går det inte att ta in spelare som inte platsar i ens Elitserien,ska KHK vända denna trend behövs ledande spelare som är bättre än nuvarande i KHK. De andra lagen i Allsvenskan är bättre än KHK på alla poster av det vi sett hittills. Mycket tack vare NHL-lockouten.

    SvaraRadera
  2. Tror mycke på unga och hungriga spelare som vill visa upp sig, många gånger bättre än gamla avdankade lirare, känns många gånger som dem är nöjda med vad dem presterat, men som sagt en högst personlig tanke.

    SvaraRadera