fredag 19 oktober 2012

Matchens lirare!

Igår blev Jimmie åter vald till matchens lirare i KHK och han är själva urtypen för en spelare som aldrig ger sig utan här är det alltid 100% kamp och krig. Extra roligt att han fick måla igår, det är han värd. Frågan är om detta inte är Jimmies bästa säsong i KHK tröjan, det verkar som att han trivs bättre och får ut mer av sitt spel nu när han inte är kapten längre.

När det gäller just våran nya kapten så är jag besviken av vad han presterat hittills. Jag trodde Pöllänen skulle blomma ut och fortsätta i den form han visade upp under kvalserien. Här krävs det några snäpp upp för att leda laget på rätt väg. Detsamma gäller spetsvärvningen Hyvönen som inte heller han har kommit upp i den nivån man förväntade sig. Han har två veckor kvar att visa upp sig men fortsätter det att se ut som tidigare är jag väldigt skeptisk till ett förlängt kontrakt, eller så är det kanske jag som har för stora förväntningar?

3 kommentarer:

  1. För stora förväntingar? Vi kan inte ha spelare som ska göra mål och inte gör det. Pöllänen, Hyvänen är sådana. Bidrar inte med något på isen om de inte gör mål.//BDSE

    SvaraRadera
  2. Saken är att jag inte tror Hyvönen är sämre än vanligt, men att hans medspelare 10 ggr sämre än vanligt! Han är ingen trollgubbe som kan göra saker själv, utan motståndet måste rullas upp, så han får skottläge. Det läge han hade igår fick han skapa själv, men det gör han ytterst sällan. Ni hörde väl kommentatorernas reaktion? "Var kom det där ifrån?" Värvat fel typ av spelare helt enkelt.

    SvaraRadera
  3. Jimmie är/har varit allsvensk spelare, han vet vad som gäller varje dag. De flesta spelare (som har förutsättningarna) höjer sig med bättre med- motspelare, inte minst 77. Kan ju vara så att div 1 inte motiverade på samma sätt... när Jimmie rev och slet som mest i div 1 så var han på allsvensk nivå, nu måste han och givetvis alla andra också vara där varje dag! Jag kan garantera att Jimmie varit minst lika bra i år med ett C på bröstet!

    SvaraRadera