måndag 22 oktober 2012

Leksand!

Leksand får mig att minnas barndomens somrar som tillbringades i Gagnef en liten bit utanför hockeymeckat. Röda stugor med lugn och ro är minnesbilden av knätofslandet. Lugn och ro kommer det dock knappast att bli ikväll när dalmasarna är på besök i ett rått Karlskrona.

Det fokuseras mycket på motståndarnas namnkunniga spelare, men det kvittar om vi är underlägsna på pappret det har historien visat många gånger. Med en enorm vilja och krigarinställning kan vi rubba vilket lag som helst i serien!
Älskar att se Wahlqvist attityd i Sunes intervju. Lägg bort den "mentala skiten" och gå ut och kör för allt vad ni är värda. Här har vi en kille som verkligen spelar med ett enormt hjärta och jag hoppas få se hela laget göra detsamma ikväll. Tro på er själva!

Det var igår 73 sitt och 139 ståplatser kvar och det är inte omöjligt att det får tejpas upp fullsatt ikväll och då gäller det att vi hjälps åt att för att överrösta den så normalt ljudstarka Leksandsklacken. Så när Sune ber om ett K ser vi till att han får det extra mycket ikväll!

Nu är det en för alla, alla för en! Tillsammans ska vi vända detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar