onsdag 2 maj 2012

Henric Höglund till KHK!

Nyförvärv nr2 blev Vita Hästens och hela div1 poängkung från förra året, Henric Höglund. Han kommer tillföra tyngd, rutin och säkert en hel del poäng. Men med tre FW platser att tillgå trodde jag nog att siktet var något högre ställt även om han garanterat kommer göra ett bra jobb. Ska bli intressant att följa om Henric kan bli tongivande i HockyAllsvenskan kommande säsong.

Välkommen till KHK Henric!

24 kommentarer:

  1. Håller med dig Pålle, kanske inte du, men jag är oerhört besviken på denna värvning nu är det bara är två forwards till som ska in. Jag var inte negativ för några veckor sen, men nu ska jag i ärlighetens namn medge att jag är det, jag var helt övertygad att det skulle in bättre spelare, men det kanske inte är så lätt att få bra spelare till en nykomling, det är väl egentligen den bistra sanningen, jag tyckte innan att det var lite konstigt med några förlängningar av våra "gamla spelare" men nu får man givetvis revidera om detta när det visar sig att ingen vill komma hit.

    SvaraRadera
  2. Annars värvas det,men när man väl når dit?
    Än så länge ser laget sämre ut än förra säs.
    vem/vilka 2 skall skadefritt ta på sig ansvaret för att producera.
    "de två mirakelspelarna"

    stackars timo

    SvaraRadera
  3. Mediokra nyförvärv, förlängningar med vissa spelare som inte håller Allsvensk klass, säsongskort som kostar 4.900:- vad innebär detta? Mindre publik. Förlorare-KHK, inte alls bra, tänk efter själva om ni får den ekvationen att gå ihop

    SvaraRadera
  4. Lagbygget tar fart skriver KHK på sin hemsida...................................

    SvaraRadera
  5. Man kan ju lugnt säga att detta var ett modell sämre nyförvärv av Calle Höök

    SvaraRadera
  6. Fy fan Att ni inte SKÄMS!!! Gnäller och klagar på precis allt ;((

    SvaraRadera
  7. Jag tror det blir bra!!!!

    SvaraRadera
  8. Man blir så förrbannat trött ,hur fan kan ni såga en sådan spelare ,Höglund kommer att göra detta kanon. Sedan är det nog så att spelare vill nog till KHK men det kostar att värva de bästa .ni som tycker 4900 är för dyrt ,stanna hemma hallen kommer att fyllas ändå,bra jobbat KHK .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror du har fel där, riktigt fel dessutom.

      Radera
  9. 52 omgångar säger jag bara, då fattar väl ni att det behövs minst tre toppforwards till och egentligen lika många backar. Ni vill väl inte att vi ska ligga i AS bara ett år? Man kan undra hur fan ni tänker, detta är inte negativt och gnälligt skrivit. DET ÄR FAKTA.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antar att du tillhörde alla dom som haft så bra fakta innan också .... Men det skulle du väl inte erkännan nu eller hur ... Gnällspik ...

      Radera
  10. Kempe?????? kokokoko

    SvaraRadera
  11. Trodde nog oxå att det skulle bränna till lite ang. nyförvärven, allt lite besviken, ett år i AS inte skoj

    SvaraRadera
  12. Gnällspikar.Det är vad ni är.Stackars Timo.Ha ha.Det var dagens sämsta.Pajas.
    Ni som gnäller är nog samma sk.supportrar som tyckte allt var åt helvete efter grundserien.Men hur blev det.Tror ni att KHK vill ha någon på lönelistan som man inta tror skall leverera.Tänk efter.

    SvaraRadera
  13. Folk måste inse att vi inte harvar runt i ettan och kan köpa vilken spelare vi vill längre. Siktet för denna säsongen är att inte bli ett strykgäng men ändå kunna hålla någon form av budget och hålla oss kvar i HA. Nu är det smarta prisvärda värvningar som gäller och inte 15 spelare från NHL som vissa verkar tro

    SvaraRadera
  14. nja, nog är det allt så att man hade förväntat sig något annat är en div1 spelare som skulle vara spets, om än att han är bästa fw i div 1..

    handlar nog inte om gnäll, snarare om förvåning och oro.. tycker det har gått inflation i att anklaga folk för gnäll. Jag är positiv till laget MEN håller med dem som tycker det ser lite tunt ut.. för det gör det. Sen inte sagt att det går åt helvetet för det, men det SER lite tunt ut!! Men jag tror faktiskt de har bra koll, det kommer bli bra.. ha förtröstan!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. KHK supportrarna är kända för sitt förbannade gnäll. Och som KHK supporter skäms jag det är bedrövligt. Och det mesta är gnäll inget annat.

      Radera
    2. Nej, inte KHK supporter utan Karlskroniten.. ;)

      Radera
  15. Och Källström lämnar, ingen fara egentligen, går att ersätta. Kenny är en kanonkille för övrigt.

    SvaraRadera
  16. Vänta nu lite. Det är väl maj fortfarande eller? Lite is i magen kanske kan kyla ner alla tråkiga negativa tankar...

    SvaraRadera
  17. Backsidan är nu alldeles för tunn. De som håller för As spel från förra säsongen är Aaro, Grönlund, Källström och Julle. De övriga kommer få stora problem. Stämmer nu omdömet om Kurki så är det rejält illa. Här måste det in minst 2 helst 3 riktigt starka backar med ES eller AS rutin.

    SvaraRadera
  18. Höglund produktiv i division 1 men alldeles för dålig skridskoåkare för att producera i AS. Han har tidigare lirat i AS och hade redan då problem med tempot.

    SvaraRadera
  19. Höglund,kommentarer ska man inte tro på.Välkommen till KHK.

    SvaraRadera
  20. Alltid intressant att se vilka som gnäller mest.
    Jag håller också med om att det ser tunt ut med tanke på motståndet vi kommer möta i år MEN det är nedre halvan vi skall konkurrera med INTE toppskiktet.
    Med tanke på hur det såg ut i kvalserien mot Borås och Sundsvall med vårt DIVISION 1 lag så är jag inte direkt orolig för att det skall bli respass från HA direkt. Det går ju att värva längs vägen om det skulle knipa...

    SvaraRadera