onsdag 23 maj 2012

Mora IK

Turen har kommit till det nordligaste av årets HockeyAllsvenska lag nämligen Mora IK och deras sportchef/head coach  Patric Wener.

Hej!
Hej Polle!

Vad har ni för målsättning inför kommande säsong?
Mora IK målsättning säsongen 2012-2013 är att vara bättre än förra säsongen där vi missade slutspelet, alltså målsättningen är topp 7.

Hur ser du på eran trupp i dagsläget?
Vår trupp har en genomsnittsålder på 22,64 år, vi satsar alltså på långsiktighet där vi kommer att bli ett ungt lag med mycket fart. Vi har ersatt våra 5 importer med 6 importer. Vi kunde naturligtvis tagit hit ”dyra” importer med dubbel prislapp men vi har scoutat yngre  importspelare men spelare som vi kommer att ha nytta av i framtiden. Vi har ersatt dom svenskar som lämnat med Mora killar som kommer tillbaks till oss ( Jonas Westerlin, Patrick Cedergren) Jag hoppas naturligtvis att Patrik Andersson kommer att få en skadefri säsong och att Junioren Lukas Bengtsson ska ta en ordinarie plats.

Vilka spelare ska vi hålla ett extra öga på när ni kommer till Telenor arena?
Ni får hålla ett öga på våra löften Tom Nilsson, Mikael Vikstrand men jag tror flera spelare kommer att blomma ut under säsongens gång, Daniel Viksten m.fl.

Vad tror du om Karlskronas chanser som nykomlingar i en het Hockeyallsvenska?
Karlskrona spelar tack vare sin fina hemmapublik med 7 man på isen, så dom kommer säkerligen att framför allt på hemmaplan bli svårslagna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar