lördag 12 maj 2012

Frågetecknet rätades ut!

Som jag skrev för någon dag sedan var Sibbes vara eller inte vara i klubben ett frågetecken som nu rätades ut då Höök i dagens tidning bekräftar att Sibbe kommer lämna. Enligt Hööks uttalande beror det på dålig attityd och att Sibbe uteblivit från försäsongsträningen.

Jag tror det är bra för Sibbe att byta klubb och få lite nya perspektiv och kanske mogna i ny omgivning. Vita Hästen verkar ha tackat nej till hans tjänster och det ryktas istället om att Nybro som gör en nysatsning kan bli hans nya klubbadress.

Enligt Höök är det inte tal om att plocka in någon ny spelare inuläget.

9 kommentarer:

  1. Konstigt uttalande av Höök, hade han sagt att de eventuellt plockar in en så hade nog t shirt försäljningen eskalerat.

    SvaraRadera
  2. Varför får Pöllänen åka hem till Finland i över 2 månader, sjukt konstigt

    SvaraRadera
  3. Hade det hänt något i din familj hade du nog också velat åka hem, eller?

    SvaraRadera
  4. Detta kom från en känd Karlskronabloggare som inte hade all fakta tydligen ang Pöllänen

    SvaraRadera
  5. Alla vet vi att det kan stå i spelares kontrakt att de slipper delta i sommarträningen och får sköta den på egen hand. Men det som då oftast gäller är att spelarna absolut inte får betalt då under sommaren. Hur det ser ut för KHK finnarna vet jag ej.
    Men alla bör ändå känna att det är lite underligt att inte fortsätta avtal i klubben med Brasar, Skoog och Sirbäck pga dålig attityd och inställning till sommarträning exempelvis.. vilka signaler sänds då två stjärnor i dagens KHK får skippa gemensamma träningen och en annan får sparken för detsamma. Avtalen skiljer sig, jag vet men vad sänder det för signaler.. att det är skillnad på lort o pannkaka.
    Tror detta kan sprida irritation i truppen.

    SvaraRadera
  6. tycker inte vi ska prata för mycket om pöllänen, tycker vi ska tänka på denna tunna trupp mer.

    SvaraRadera
  7. Timo o Tomi är kanon killar o seriösa. Avtal som de har kan ingen ändra och de har sina rättigheter till detta.
    Ni vet vad de presterade ifjol och de klarar det igen. Beklagligt att diskutera dem i detta inlägg.
    #62

    SvaraRadera
  8. Har man insikt så vet man att detta enbart är tugg från Höök. I oredan efter avancemanget fanns ingen som ens hade mandat att förhandla med förlängningar och nyförvärv. "Hjältar" som förde upp laget hörde inget på 4 veckor.I intervju med Wallgren så förklarade han att ingen hört av sig o lämnat besked trots lång tid förflutit efter avslutad match exempelvis. Flera med honom var i samma situation. Utan en proffsig organisation blir man ett "slagträ"i AS.

    SvaraRadera
  9. Tramsig diskussion. Det är bara att kika på PRESTATIONERNA. För min del får de träna precis hur de vill om de kan prestera lika bra som senast. Är man inte bland de bättre i en trupp får man ta smällen att andra har fördelar som inte "jag" har. Det ingår i livets hårda skola. Verkligheten är inte alltid rättvis. Är man inte byxad att klara av denna "orättvisa" bör man ta sig en funderare varför man skrev på sitt kontrakt från början.

    SvaraRadera