lördag 3 december 2011

Tvillingarna lämnar Malmö?

Att Westerholmarna varit missnöjda med sin situation i Malmö har varit kännt ett tag. Idag skriver Madhawk på sin blogg att de kan vara förlorade för Malmö. Som jag skrivit tidigare så har de ryktats till KHK och när nu detta kommer upp så får självklart de ryktet mer fart. Inget är klart men det som isf talar för KHK är förutom att de har sin släkt här även att Malmö inte vill släppa de till nåt annat AS lag.

Om det nu är så att hela fyra spelare är på gång in måste naturligtvis några lämna KHK. Detta har också varit uppe tidigare och senast i början på nästa vecka har vi säkert svaren på hur det blir!

Skulle de inte bli en lugn period fram till jul. Nu är det som i slutet på januari innan fönstret stängs!

21 kommentarer:

  1. Börjar bli lite roligt det här. Men visst fyra in 3 bort då? Gissar på Ruiz,Ottinger & Sirbäck..?
    vad säger ni?
    //freddie.B

    SvaraRadera
  2. Att få hem tvillingarna Westerholm till Karlskrona hade varit guld. Vi behöver mer lokal anknytning!

    SvaraRadera
  3. Tror bara det är en fördel att det blir klart så fort som möjligt med alla ev. nya spelare innan det s.k. allvaret börjar. Det bevisar väl ännu en gång att ledningen inte varit nöjd med höstens spel, så lite rätt har väl vi supportrar haft när vi gnällt. Hoppas bara att det kan bli något bra av detta. Hursomhelst en spännande vecka framför oss.

    SvaraRadera
  4. Skulle du kunna ange källan till: "...även att Malmö inte vill släppa de till nåt annat AS lag."

    Ture

    SvaraRadera
  5. Det hade ju varit helt suveränt, på pappret alltså.

    Om vi leker med tanken att det kommer fyra nya killar och att tre måste lämna så är mina tre kandidater... Ottinger, Ohlsson och Ruiz...

    Känns som ett bra byte..

    SvaraRadera
  6. Andreas...

    Nej inte Ohlsson, Sirbäck!
    //freddie

    SvaraRadera
  7. Varför är det bara KHK som det pratas om gällande Twins ? Tycker det har nästan lika stora kopplingar till KFRIF, P.K har tränar killarna när de var yngre..

    Förra året spelade dom med Viktor Svensson i Redhawks & i J20 spelade Twins ihop med Illestedt. vilket var riktigt bra kedja i J20 sammanhang.

    Sedan satsar KRIF på yngre spelare som vill utvecklas och inte äldre spelare som vill ..

    Så varför skall det bli KHK för Twins ???

    SvaraRadera
  8. Till Anonym.

    Anledningen till att De aldrig skulle ta Krif är för att de vill upp i AS så fort som möjligt igen isf och det kan inte KRIF ge dom..
    //freddie

    SvaraRadera
  9. Trevligt att vissa lag redan är klara för AS.

    Klara ni inte detta är ni KK inom 2 år..

    SvaraRadera
  10. Ja grattis till AS platsen. Man ligger fyra i sin serie och du pratar om AS innan grundserien är klar. Det är lång väg dit och ni är inte ens nära. KHK har inte lyckats att få ihop laget riktigt och den där knappen ni pratar om i K-na finns inte. Vad är det som säger att KHK kan ge dem vad de vill ha???// MR Hawk.

    SvaraRadera
  11. Och denna glasklara analysen grundar du på?????
    Så jäkla trött på folk som "vet" allt om KHK:s ekonomi.

    SvaraRadera
  12. Ja, det är för närvarande 14 lag klara för AS trodde du visste det. Där ser man hur "bra" hockeykunskaper man besitter i vilda västern...

    SvaraRadera
  13. Money money money. Köpa o köpa! När man inser att man inte är lika bra som lillebror i väst ska man hela tiden handla mer och mer. Fina supportrar också som önskar bort spelare från truppen mitt under säsongen.......Kul för dessa spelare att läsa detta här på bloggen. Tänk då ifall det inte blir de spelare som ni önskar ska bort. Kul att spela kvar då..... Nej usch och fy!

    SvaraRadera
  14. Ni som pratar om pengar, ni är bara avundsjuka, så här gör dem flesta föreningar om dem har dem ekonomiska förutsättningarna, tycker inte det är nåt konstigt med det, i vilket århundrade lever du i? Väx upp !

    SvaraRadera
  15. Jag vet att vissa kanske har lite svårt att förstå ibland, eller om det är jag som var otydlig, men det jag menade som t o m min son på 2 år hade fattat var varför tvillingarna skulle välja KHK före KRIF. KRIF har verkligen ingen plan för att gå upp i AS detta året eller? Det har KHK. Vi har alla förutsättningar för att göra detta snart. KRIF vill väl kanske göra sig till ett stabilt 1:an lag och bygga utifrån det tills allt är bra med ekonomi/Arena utbygge etc? Någon som inte förstår nu?

    //Freddie B

    SvaraRadera
  16. Nejdu jag är inte ett dugg avundsjuk. Jag håller hellre på ett toppöag i ettan än att hålla på ett lag som harvar i botten på allsvenskan. Tror du verkligen att det kommer lika mycket folk till telefonkiosken om ni går upp i allsvenskan och ev blir ett bittenlag. Jag vet att ni har ofantligt större ekonomiska resurser än Steelers. Det är det som gör det hela så mycket mer underbart när Steelers slår KHK. Visst, vi värvar också in endel spelare, men jag tror de känner en större trygghet att få stanna än de spelare som kommer till er.

    SvaraRadera
  17. Rör ni RUIZ åker säsongskortet i korgen.O Steelers kan ta sig i häcken o skaffa en egen blogg.Men det hade väl inte skrivits så mycket där!!

    SvaraRadera
  18. känner trygghet i steelers, var nog det dummaste jag hört på länge.. ni har väl skickat iväg ett helt gäng spelare under säsongen..

    SvaraRadera
  19. Vet inte vem som skickats iväg från steelers som du skriver? De som gått till osby har gjort det bl.a. på lån för att få speltid. Oik´s trupp har varit densamma sedan seriestart vad jag vet om man då inte räknar in de 2 nya från skuldtyngda nybro.

    SvaraRadera
  20. Skulle OIK spela med rent mjöl i påsen och inte betala spelare som ex. Fahla med kaffepengar så hade man också varit minst sagt skuldtyngda ;)

    SvaraRadera
  21. Jo, Streaplers kör hemvävt. Det vet väl alla... :-)
    Att spelarna i OIK spelar nästan gratis vet väl alla också. De är såååå himla glada att bara få vara i Olofström.
    Det gör förresten Goiset och Krif med (kör hemvävt, alltså). Det är bara KHK som värvar spelare i Blekinge.

    SvaraRadera