onsdag 7 december 2011

Bra onsdagsunderhållning!

Första perioden är en ren uppvisning från KHKs sida. Målskyttet startar med ett snyggt mål av Fimpen efter halva första perioden. 14sek senare presenterar sig Ågren genom att distinkt trycka in 2-0. Ett par minuter senare ringer det igen. Jimmie gör 3-0 i PP snyggt framspelad av Söder.  När klockan gått 17min visar firma Elofsson/Ågren upp sig igen då Ågren sätter 4-0 snyggt framspelad av Elofsson.

Aaro inleder målskyttet i andra perioden genom ett slagskott bakom en skymd Helsingborgs målvakt. Söder är sedan en ribbträff ifrån att öka på ytterligare i boxplay. I slutet av perioden kan Helsingborg reducera till 5-1 i powerplay.

Direkt i början av tredje får KHK spela 5 mot 3 och Aaro är nära att öka ledningen två gånger om men Helsingborgs målvakt står emot. Minuten senare får han dock kapitulera när Pöllänen snyggt kan tråkla in 6-1 på pass av Elofsson.

En kul match där hela laget fick spela ut!

Riktigt bra spel från Ågren och Elofsson. Inget snurrande i hörnorna utan närmsta vägen mot mål som gäller. Pöllänen verkar vara helt rätt lekkamrat till dessa två!

Timo står för en assist ikväll. Här har vi ett giftigt vapen inför allettan!

Vill även plussa för Jimmies femma som såg riktigt heta ut ikväll!