måndag 5 december 2011

Ågren och Elofsson är klara!

Pratade precis med Mats Johansson och han bekräftar att de är klara! Kontrakten sträcker sig säsongen ut i första hand!

Bara till att säga, Välkomna!

20 kommentarer:

  1. Du var före Skarpsillen denna gång, skönt, han har haft sin formtopp!

    SvaraRadera
  2. Nej, BLT var först! Rätt ska vara rätt och jag har inte i närheten av hans kontaktnät, respekt!

    SvaraRadera
  3. Blir det bättre med dessa två herrar då? Tvivlar starkt. Måste bygga ett lag på vilja och moral. Kolla på Krif, ett jävligt bra exempel!

    SvaraRadera
  4. Skarpsvärd är en skvallerkärring som bara snackar skit om khk !!

    SvaraRadera
  5. Nu är bara frågan vilka/vem kommer att få lämna KHK? Tycker ändå synd om de/den seplare kommer få lämna KHK. Tror inte deras prestation beror på att de e dåliga utan de passar inte in i sina roller.

    SvaraRadera
  6. jag vill bara säga att jag var först denna gången ;)

    //freddie.B

    SvaraRadera
  7. tycker att dom är två svikare som bara tänker spela för pengar inte med hjärtat så har man inte mycket innan för pannbenet hoppas dom får nöta bänk resten av säsongen och inte får något mer kontrakt om det skulle bli så är det ingen ide att dom kommer krypandes och vill komma tillbaks för vi tar inte tillbaka svikare/ Åke en sann Nybrovikings fan

    SvaraRadera
  8. Hur kommer det sig att klubben tillåter att de lämnar Nybro mitt i säsongen då?
    Jo, det är ju KLUBBEN som brutit alla kontrakt och därmed lösgjort spelarna.
    Att kalla dessa två för svikare är urbota korkat, efter alla de säsonger de har lagt i Nybro.

    Du borde ha sagt
    'Väldigt tråkigt att det blev så här. Lycka till i framtiden och om det inte fungerar, så är ni välkomna tillbaka om vi har plats i laget!'

    SvaraRadera
  9. Åke Åke......visst tar ni tillbaks dom om de skulle komma någon gång, man glömmer snabbt sin bitterhet. Kämpa på nu Nybro o lägg energin på rätt saker, hockey är hockey men jag kan förstå er ilska..har själv upplevt den när spelare "sviker" men sedan när den lägger sig så hamnar det längst ner på Prio-listan över viktiga saker. Kör hårt Nybro.....för det är vi som är KHK!!!

    SvaraRadera
  10. När kommer supporter spelaren då? :)

    SvaraRadera
  11. Till Åke!!
    Börjar ju undra lite hur du tänker.. Nybro kan inte erbjuda spelarna den lön som dem har lovat. Att spela hockey är ju deras jobb... Hur kan du då se dem som svikare bara för att dem söker sig till en klubb där dem får ordentligt betalt?? Deras familjer eller vad som kan ju påverkas av den lönesänkningen som gjordes... VAKNA!!!

    SvaraRadera
  12. Ja du Åke.. välkommen till verkligheten.. Ett jobb är ett jobb, dessa spelare har väl samma rätt att försörja sig som alla andra som har ett arbete. Skulle jag jobba på ett företag som kommer en dag och sänker min lön med 30% och sedan hör en konkurrent av sig och erbjuder mig ett jobb till högre lön, inte fan skulle jag tacka nej till det och jag kan sätta en slant på att det skulle inte du heller göra, eller?
    Tycker att det är synd att Nybro är i den sitsen dom är och skulle dom inte vara i den ekonomiska krisen dom är så skulle dessa två herrar inte lämnat Nybro men som sagt så måste dom med tänka på att kunna försörja sig och sina familjer..
    Så tänker jag..

    SvaraRadera
  13. Till Åke. Ja e int bitter. Skämt å sido.

    Jag förstår inte detta hat mot Ågren och Elofsson sånt här sker ju hela tiden inget konstigt med det. Det är bara att inse att det är få spelare som spelar för hjärtat till klubben det är pengarna som styr. Det är bara vi Fans som har hjärtat med oss. Sedan finns det mer eller mindre proffsiga spelare som kan ge allt i varje match oavsett hjärta eller ej.

    SvaraRadera
  14. Till Micke!

    Tror inte detta fallet handlar om ifall man har hjärta eller inte! De kan ha hur mycket hjärta till klubben som helst men i slutändan handlar det om två saker. 1. att försörja sin familj (Det kan man inte göra på att ha hjärta till en klubb)2. att utvecklas och komma så långt som möjligt som spelare (det gör man inte i Nybro just nu)

    //freddie.B

    SvaraRadera
  15. Välkomna till Karlskrona grabbar! kör hårt!! =)

    Fortsätt kämpa Nybro!

    SvaraRadera
  16. ni säger att dom inte spelar för pengarna utan pga att Nybro har dålig ekonomi men det är inte sant för båda två har jobb vid sidan av hockeyn så dom drabbades inte av lönesäkningen och sen har jag hört att dom får 40000 i månaden så om det är sant så ska ni inte säga att dom inte spelar för pengarna/ Åke en sann Nybrovikings fan

    SvaraRadera
  17. Nu har ni ju inte all fakta heller! båda dessa herrar var erbjudna exakt samma deal som dem hade innan.. dvs ingen lönesäkning, eftersom klubben ansåg att dem var så viktiga för laget. så lägg ner snacket om att försörja sin familj!
    Elofsson skiter jag i, han har ingen jätte koppling till laget men Ågren har ta mig fan allt att tacka nybro för! Men poäng kan han göra dock inte åka skridskor så räkna inte med någon speedkula:)

    SvaraRadera
  18. är så sant dom spelar för pengarna o har inget hjärta för klubben hade dom haft det hde dom stannat en kapten för ett lag lämnar inte sitt lag när det börjar gå dåligt utan han stannar kvar o försöker stötta upp sitt lag o få spelare o vara kvar o inte läman laget på det viset först blånekar båda elofsson o ågren att dom är klar för khk o sen helt plötsligt när allt är klart påstår dom att dom bestämde sig för o spela i khk i går när kontrakten var skrivna så fult o ljuga fansen rätt upp i ansiktet hade varit bättre o håll käften om det i stället än o neka till allt i början så ni får hjärna behålla dom o låta dom sitta o nöta bänk för 40000 i månaden hoppas det svider o att dom floppar totalt o inte gör några mål o hoppas dom kommer o sitta utvisade mycket om dom får spela ni blir bara besvikna på dom o kommer o gnälla på er förening att dom värvade två dåliga spelare som inte kommer o tillföra nått till laget... en sann vikings supporter/Jens

    SvaraRadera
  19. Svagt agerande av spelarna, de borde skämmas /TTT

    SvaraRadera
  20. Håller med om att man inte ska kalla spelare som byter klubb för massa nedsättande saker, bitter kan man vara i sin egna lilla vrå.

    Men KHK ska nog se upp så att man inte sitter på för höga hästar i den frågan...Ni var inte inte så där jätte imponerande när Belin och Fahla lämnade...

    Hoppas verkligen att ni får ordning på skutan Nybro!

    //Varken KHK:are eller Nybroit

    SvaraRadera