onsdag 14 december 2011

Äntligen över!

Efter ett par trevande inledningsminuter bjuder Ågren Kungälv på en slalomlektion. Han blir nerriven i skottögonblicket och domaren dömer straff. En straff som Ågren missar eller målvakten räddar beroende på hur man vill se det. Men i  bytet efter styr Wallmark snyggt in 1-0. Ruiz ger sig lite senare iväg på en soloåkning som han avslutar med ett rungande slagskott i mål. Mitt i ett massivt KHK tryck sticker sedan Kungälv upp och kan reducera till 2-1. KHK får i slutet av perioden chansen i PP. Man radar upp flera bra lägen utan att få in pucken i nät och perioden slutar 2-1.

I början på andra perioden kvitterar Kungälv på nåt som såg ut som  en tekningsvariant. Sedan följer den mest avslagna period jag sett denna säsongen!  När klacken får kvällens största applåder för ramsan, spela hockey KHK, förstår alla hur spelet såg ut!

I tredje perioden visar KHK att viljan och intensiteten finns där. Efter två minuter tar Ågren revanch för straffmissen och trycker resolut in 3-2. Men ledninger är högst temporär för det hinner inte gå många sekunder innan Kungälv återigen kvitterar. KHK ser dock till att återta ledningen när Niklas tråklar in pucken bakom Kungälvs målvakt. Elofsson ser sedan till att öka på ledningen då han gör sitt första mål i KHK dressen. Med drygt en minut kvar av matchen kan Sibbe fastställa slutresultatet till 6-3!

Det är väldigt skönt att grundserien nu äntligen är slut så att matcherna börjar gälla nåt igen! Det tror jag att både spelare och publik är eniga om!

20 kommentarer:

  1. Inte årets match, men f-n vad jag avskyr när man buar ut sitt lag, stanna hemma i stället.
    Varför envisas klacken med o skrika jävla såll till målvakterna, det är som det var mupparna man lyssnar på.
    Efter jul smäller det

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med !!!!!!!!! Ibland har vi en jävligt Pinsam och okunnig hockey publik !!!!!!

    SvaraRadera
  3. Du skriver att det är skönt att grundserien är över! Det är inte jag! JAG ÄR LIVRÄDD!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. Inte konstigt att folk buar, period 2 var säsongens sämsta, hittills.
    Jo efter jul smäller det, då åker vi på den ena käftsmällen efter den andra.

    SvaraRadera
  5. Nej det tror Jag inte. Efter jul trycker Kempe på en knapp,o då vinner vi alla matcher... go kempe go.

    SvaraRadera
  6. Undrar hur det hade sett ut utan firma Ågren Elofsson och Pöllönen?

    SvaraRadera
  7. Hahaha ja det blir bara sämre och sämre detta, hastigt och mindre lustigt har vi bara en kedja nu. Bäva månde alla stackare som ska se bedrövelsen i Allettan.

    SvaraRadera
  8. frågan är när dem ska inse att M.Aaro är inne på varje baklängesmål??

    SvaraRadera
  9. Jag ska inte ståta med att vara expert. Men det Sirbäck utför på isen tycker jag är otroligt bra, grabben spelat ordentlig hockey! smäller på hela tiden, spelar en intensiv och enkel hockey. Hade varit kul att se honom tillsammans med Wallmark och Larsson(som förhoppningsvis är frisk till allettan)i tredjefemman! det skulle vara en intensiv femma med mycket potential!

    SvaraRadera
  10. Tror inte det är spelarnas fel, känns mer som Kempes fel!!! Nej fy fn för allettan det kommer att gå åt pipan....

    SvaraRadera
  11. är Aaro bra ??? sämsta back på länge håller med. Han får nog fundera på om han kan det där med back spel

    SvaraRadera
  12. Tala om okunnigt folk. Visst matchen var ej bra men lovar att flertalet av spelarna har massor att ge när säsongen "väl börjar" i januari. Sen till anonym som troligtvis inte sett matchen igår på plats och bara läst statistik på nätet så var inte Aaro inne på alla målen. Sen känns det kunnigt att skriva ngt sådant om en spelare som har plus 18 och inte ens 0,5 i insläppta per match...
    Hoppas verkligen vi kan sluta gnälla på alla här för det mesta och göra som några få här som verkligen kan gå under epitetet "de är vi som e khk". Då står man enade även då det blåser hårt inte bara i framgång. Laget behöver oss på läktaren inte ha dem emot sig då blir inte hemma bana till ngn fördel.
    För att bli vinnare måste alla dra åt samma håll lag som publik. Ska väl vara kända för en grym publik inte en gnällig som inte ger laget energi utan stjälper dem...
    Säger bara det är vi mot världen låt oss stå enade bakom laget och hjälpa dem med vad vi kan, en sjuk stämning.
    För som khk:aren säger: you'll never walk alone, för det är vi som är Khk

    SvaraRadera
  13. Förtydligande: Det är i Liverpool respektive på Södermalm man säger så.

    SvaraRadera
  14. Så här blir det:
    1:KHK
    2:V-H
    3:KIK
    4:Vimmerby
    He,he DE E VI SOM E KHK, DOM RIKTIGA ALLTSÅ...

    SvaraRadera
  15. En iakttagelse.. Menar ni att om man buar så är man okunnig? Tror snarare det är tvärtom, publiken vet vad detta laget borde kunna prestera och när det inte gör det så blir de missnöjda och buar. Har sett NY Rangers live i MSG och där kan man jävla snacka om "okunnig" publik, de buade något sjukt mycket under denna matchen. De buade även åt en specifik hemmaspelare så fort han hade pucken, DET var fan mobbing på hög nivå. Minns inte spelaren men jag tror det var Michal Rozsival..

    Tror inte karlskrona har en okunnig publik, däremot en kräsen publik..

    God Jul!

    Niklas

    SvaraRadera
  16. Tillbaka med Youngblood i klacken!!

    SvaraRadera
  17. Fan så konstigt om det buas. Spelarna TIGGER ju om det! Och den som säger att det ska stöttas i stället!? Brukar det bli bättre då? Jag brukar undra hur klacken orkar, då spelarna ändå aldrig verkar bry sig...
    Ser inget som helst fel i att det från de som betalar för underhållningen, också KRÄVER att det bjuds på något.
    Det är väl spelarna som ofta bara åker och petar, som ska skämmas som fan, inte de som buar!

    SvaraRadera
  18. ÄNTLIGEN ÖVER!

    För hur många spelare i truppen är det äntligen över, jag tror att man börjar att "städa" idag.

    SvaraRadera
  19. Vad är problemet!? Vi vann i går med 6-3! Är det inte resultatet som gäller i hockey?? Åk till en annan arena, typ elitseriearena eller kommande Channel One Cup, om det inte duger med nivån i Telenor arena. Det är väl mer normalt att ta det lugnt i en match som inte gäller nånting än att köra för fullt. Är helt övertygad att ingen av er gnällpellar på läktaren skulle göra mer än vad som behövs, särskilt när det blir vinst ändå. Och tror inte nån ens skulle försöka bjuda på uppvisning när det buas och gnälls från läktaren. Däremot om det finns stöd så skulle det säkert bjudas på gobitar.

    TACK för en underhållande höst alla spelare! Och ser verkligen fram emot Allettan med fullt stöd från era supportrar. Vi tar dem för DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!!

    SvaraRadera
  20. "Det är vi som är Hammarby" har hörts på Söderstadion sedan 70-talet, inget nytt under solen!
    Beträffande "You´l never walk alone" så är det inte Liverpool som har ensamrätt, låten komponerades redan på 30-talet och blev på 60-talet en dunderhit med gruppen Gary and the Pacemakers. As long as you know!

    SvaraRadera