tisdag 6 december 2011

Kedjealternativ?

Hur kommer Kempe att formera kedjorna nu när Ågren och Elofsson anslutit? Jag har inriktat mig på lite alternativ som vinge till dessa två då jag tror att de kommer fortsätta att kampera ihop.

Alt1, Pöllänen-Elofsson-Ågren, Pöllänen har börjat komma igång och skulle här få ytterligare möjligheter till att blomma ut.

Alt2, Svensson-Elofsson-Ågren, vilken underbar trashtalk kedja detta vore. En mardröm för alla motståndare.

Alt3, Larsson-Elofsson-Ågren, Larsson har inte fått det att stämma till 100%. Men med dessa får han säkert mer ytor för sitt spel.

Finns säkert fler bra alternativ, fyll på med kommentarer om vad ni tror!

19 kommentarer:

  1. Frågan är vilka som får "vila"
    //freddie.B

    SvaraRadera
  2. Jag tror att Larsson, Ågren o Elofsson hade varit kanon men visst kittlar det med två "ärkegrisar" som Ågren o Svensson i samma kedja, hade varit kult.

    SvaraRadera
  3. Re: freddie.B
    Varför då? Är det inte mer intressant och se vilka som får spela? Se det från den positiva sidan. De som får vila blir säkert de som inte presterat som de borde..

    SvaraRadera
  4. Misstänker att Ottinger är en av dom som kommer vara bänkad en del, då jag inte tycker han presterat så bra. Den andre kan stå mellan flera, det kan nog vara en "dagforms" plats

    SvaraRadera
  5. Larsson är ju förnärvarande skadad och enligt vad jag hört lite inside så kan det vara så om det vill sig riktigt illa att han är bora en lång tid.

    SvaraRadera
  6. Tror Pöllänen kan bli stekhet om han får spela med två producerande herrar.. Känns som om vi kan få se Pöllänen i sitt esse då !!

    SvaraRadera
  7. Jocke O är div 1 bästa center med allsvensk rutin, grym skridskoåkning och spelsinne med magiska framspelningar. Synd att Kempe bara låter honom spela boxplay även om han fixar det med!

    SvaraRadera
  8. 1) B.Battaglia - N.Johansson -T.Pöllänen
    2) J.Ågren - A.Elofsson - C.Magnusson
    3) P.Westerholm - K.Söder - PO. Westerholm
    4) H.Sirbäck - M.Wallmark - J.Svensson

    Precis utanför: E.Larsson
    Utanför: H.Ottinger, P.Ruiz, J.Ohlsson

    SvaraRadera
  9. Snälla du Westerholmarna spelar väl i Malmö?

    SvaraRadera
  10. Jocke Olsson...en av de bästa i laget, synd att inte Kempe ser det.....vore trist att mista honom för att han vill ha mer speltid.

    SvaraRadera
  11. Kempe-Tobbe-Zalar vore väl en sevärd konstellation?

    SvaraRadera
  12. kempe! låt Jon baston få istid nu i grundserien, vad händer ifall leinonen går sönder, ska vi sätta in andrakeepern som inte har stått en min än så länge.KHK är det ända lag som bara har använt sig av en och samma målvakt i serien! Killen utvecklas inte i båset, Baston är ung och hungrig!

    SvaraRadera
  13. Kempe vill konstigt nog inte att laget ska prestera det bästa och vinna matcher utan vill bara rädda sitt skinn inför styrelsen genom att ge speltid till vissa. Synd att han inte använder alla resurser laget ändå har.

    SvaraRadera
  14. Det är Timo som bestämmer !!! Inte Kempe ;)

    SvaraRadera
  15. #26 #36 #91 på träningen idag.
    Se bra ut....

    SvaraRadera
  16. vem blev bänkad på träningen?

    SvaraRadera
  17. Alla som får speltid blir stekheta. Svårt att prestera från bänken. Otroligt att dom som bara fått ett par byten per match ändå uträttad så mycket.

    SvaraRadera
  18. vem blev det som blev bänkad på träningen? Vissa tycks tro att det är dagsform som avgör och konkurrens som triggar. Det är bestämt redan före träning vilka som får spela.

    SvaraRadera
  19. Blir Leinonen skadad köps det väl in någon ny keeper. Så är ju filosofin i endel klubbar......

    SvaraRadera