onsdag 14 december 2011

Dagens match!

Sista matchen i grundserien ikväll och det är Kungälv som står för motståndet. Ett lag som tidigare år varit med i kampen om allettanplatser men efter några tunga spelarförluster har de mest harvat i botten av serien. Speciellt tungt var det när Mr Kungälv Kristian Luukkonen efter tio säsonger valde franska andra ligan framför en fortsättning i Kungälv.
Några speciella profiler finns inte direkt i Kungälv. Men unge Casper Carning är en lovande spelare som trots sin ringa ålder (20år) har hunnit med både Elitseriespel med Frölunda, Allsvenskt spel med Borås och ett år i WHL.

För KHKs del gäller det att avsluta snyggt för att ha en bra känsla med sig till allettan efter nyår. En vinst ikväll är en självklarhet. Hoppas laget kan spela ut och få göra en del mål, vore riktigt bra om flera femmor får producera så självförtroendet ligger på topp inför fortsättningen.

Mitt tips 8-1.

Nu när grundserien nästan är slut blev jag ombedd att göra en allstar femma och efter en del funderande (finns många bra spelare) föll mitt val på dessa lirare:

Eric Przepiorka OIK,  CHL, Danmark eller div1 spelar ingen roll killen formligen sprutar in poäng vart han än spelar och är given i denna femman! Egentligen center men får här spela på en kant.

Jens Svensson KIK,  Seriens nyttigaste spelare enligt mig. Producerar alltid bra men är viktigast för sin inställning och jobbiga spelstil. Har lett sitt lag till två raka seriesegrar!

Christian Magnusson KHK,  efter en knackig inledning har han nu blommat ut och visar vilken lirare han är. Har endast varit inne på 8 mål bakåt och fyra minuter på botbänken. Riktigt bra speluppfattning med fina passningar.

Jesper Olsson Krif,  snacka om upprättelse, ratad av OIK går han in och gör sin bästa säsong i ettan med över 1p i snitt per match. Oerhört nyttig för Krif!

Anders Grönlund KHK,  en mycket bra tvåvägsback som spelar lugnt och stabilt. Syns inte så mycket men gör sällan några misstag.

Timo Leinonen,  Ettans klart bästa målvakt. En vinnarskalle utöver det vanliga som avgör matcher för sitt lag! Blir bara bättre desto mer som står på spel.

Bubblare, Thomas Fahlqvist OIK, Axel Dahlgren Pantern, Sean Michel Sundqvist OIK, Victor Tisell KIK.

Skriv gärna er allstar femma i kommentarerna!

7 kommentarer:

  1. Målvakt: Tomas Kempe.
    Backar: Tomas Kempe/Tomas Kempe.
    Forwards: Tomas Kempe/Tomas Kempe/Tomas Kempe
    Coach: Tomas Kempe.

    SvaraRadera
  2. Klockrent, hade tagit ut samma lag.

    SvaraRadera
  3. Målvakt: Timo Leinonen
    Backar: Jesper Olsson / Roger Wahlqvist
    Forwards: Andrew Fournier / Thomas Fahlqvist / Victor Wahlqvist
    Coach: Patrik Klüft

    SvaraRadera
  4. Målvakt: Timo Leinonen
    Backar: Kenny Källström, Jesper Olsson
    Forwards: Bates Battaglia, Jens Svensson, Christian Magnusson.

    Förmodligen en femma som skulle kunna hävda sig utmärkt i allsvenskan.

    SvaraRadera
  5. Mål; M Lundell
    Backar: Alex karlsson,sean m sunnqvist
    Forwards: Eric Przepiorka,Andrew Fournier,Thomas Fahlqvist
    Tränare: Mats Lusth

    SvaraRadera
  6. Målvakt: Viktor Tisell KIK
    Backar: Sean Michel Sundqvist OIK, Jesper Olsson Krif
    Forwards: Axel Dahlgren Pantern, Jens Svensson KIK, Christian Magnusson KHK
    Coach: Patrik Klüft Krif

    SvaraRadera
  7. Sitter här och tittar på skrot-nisse och hans gäng, fy fan säger jag bara

    SvaraRadera