måndag 12 december 2011

En god natts sömn!

Ja det kan vara nyttigt efter ytterligare en förlust mot OIK. Var ej på plats men kan konstatera att vi hittils inte räcker till mot de andra allettanlagen från vår serie. Nu är det ca4 veckor till allvaret i allettan drar igång. Då kommer det krävas ett bättre spel för att ta oss till playoff. Jag tvekar inte på att vi har matrialet för att kunna överraska även denna våren även om det har varit en höst som väckt en del tvivel. Om fyra veckor står alla lagen åter på noll poäng och då har vi chansen att visa vilka som är bäst när det gäller!

3 kommentarer:

  1. När skall dom börjar använda kroppen o så åker man skridskor i hockey det krävs av alla även Bates som tror det är konståkning o detta jävla spela bakom ryggen när ingen spelare är på plats.
    och spelsystemet KEMPE gör något ändrar dig lite i det.....

    SvaraRadera
  2. Har KHK med Mats Johansson i spetsen tagit sig vatten över huvudet och gått ut och sagt att vi ska till Allsvenskan, visst ska man sikta högt det håller jag fullständigt med om, men varför inte hålla det inom gruppen? Har några frågor som jag säkert inte får några svar på i denna bloggen: Hur skall KHK kunna vända detta på 4 veckor som man inte lyckats med på hela hösten? Vad tänker Powerteam på när dem ser Bates som hittills är ett riktigt misslyckande, ett antal hundra tusen har ju dock plöjts ner i detta projekt?

    SvaraRadera
  3. är bates ett misslyckande? vad grundar duy det på ?

    SvaraRadera