söndag 11 december 2011

Prestigematch!

Ja kvällens match må vara oviktig på pappret men i verkligheten står det en hel del på spel! Två tidigare förluster mot OIK gör att en vinst skulle sitta jäkligt bra och vore riktigt skönt inför komande möten i allettan efter jul. Som vanligt står det en hel del prestige på spel i ett derby och Kempes uttalande i tidningen att han inte vill vara med om en tredje förlust talar sitt tydliga språk!
Ska bli intressant att se om de senaste tidens nyförvärv fortsätter att bidra med energi till laget. Speciellt kedjan med Pöllänen-Elofsson-Ågren får gärna fortsätta där de slutade mot Helsingborg.

Fyra spelare saknas till kvällens match, Wallgren, Larsson, Sirbäck, Mingotti, vilket borde innebära samma uppställning som senast.

Mitt tips 2-4.

12 kommentarer:

  1. Ja det lär bli en tät och tuff match. Hoppas bara att det inte blir fult spel så att spelare drar på sig skador. Detta gäller BÅDA lagen. Som Steelers-supporter är derbyna mot KHK alltid något extra! Tips: 5-3 till Steelers. Sista i tom kasse.

    SvaraRadera
  2. Det är ju lördagsmatch, kanske är lite segt?

    SvaraRadera
  3. Verkar som det kvittar vem KHK tar in i laget just nu 3-0 till oik

    SvaraRadera
  4. Fan vilket lag ni har! Ett lag i fullständig disharmoni ! Hur länge ska ni dras med Bates?? Och hur länge ska ni dras med Kempe???

    SvaraRadera
  5. Det är inte så bra för självförtoendet att inte ta poäng mer än mot KRIF i första matchen.Det blir nog ettan nästa år också om dom inte skärper sig.

    SvaraRadera
  6. Att lyckas med att få 2-4 mot OIK då man anstränger sig till max 50 % är dock ganska imponerande. Är mer och mer tveksam till om Kempe kan få ut 100% då det gäller. Hoppas att jag har fel.

    SvaraRadera
  7. Börjar undra om det inte är lite för slappt i KHK nu? Ut med Kempe och in med Strömberg. Sluta Elite Prospects värva utan scouta på riktigt. Plocka in en sportchef med lång erfarenhet, helst en som jobbat på både Elitserie och Allsvensk nivå. Öka träningspassen, ser gärna att dom kör ett par powerskating pass i veckan. Kontinuerlig löpträning och fys. Kanske till och med skall byta fystränare. Gör om och gör rätt. Bygg från grunden och sluta värva hej vilt. Ska vi göra det ska vi göra det riktigt!

    SvaraRadera
  8. Odiskutabel seger för OIK. Grinigt då och då. Dock bör KHK ta ett snack med Källström, för han hade inte många rätt ikväll. Spelade otroligt fult och fick tillslut matchstraff. Han kan kosta KHK många poäng i allettan om han ska åka runt o slå på sina motståndare hela tiden.

    SvaraRadera
  9. Det begriper väl vilken idiot som helst att inte detta går och vända bara hux flux Allettan drar ju för fan igång om sisådär 3 veckor

    SvaraRadera
  10. Hört så många dåliga bortförklaringar, trovärdigheten är i botten.

    SvaraRadera
  11. anonym sa ut med Kempe vem ska sparka kempe jo sportchefen vem är sportchef jo KEMPE !!!

    SvaraRadera
  12. Ja där kan man verkligen säga Kempe rules.

    SvaraRadera