fredag 11 januari 2013

Tänkbara nyförvärv?

Jag och Per på KarlXI bloggen började igår diskutera vilka eventuella nyförvärv som kan vara aktuella för spel i KHK. Janolhs blev klar igår men ett par spelare till ska säkert in. Det blev en hel del namn och alla är väl inte lika trovärdiga som andra men med tanke på att vi nyss hade NHL spelare i truppen så tar vi ut svängarna lite, här får ni listan vi kom fram till.

FW!
Gustav Hjalmarsson
Har i år haft svårt att få speltid i Växjö och är sällan med på fyra kedjor. En spelare som Janne givetvis känner till mycket väl och skulle vara ett bra tillskott på HA nivå.

Jens Svensson
Gjorde en stabil insats i de matcherna han spelade för oss och vore de upp till Höök och Jens skulle han stannat säsongen ut. Om vi ska få se Jens i KHK tröjan ytterligare en gång denna säsongen hänger på hur det går för KIK i AllEttan.

Jeff Ulmer
Ett riktigt långskott men han ryktas till HockeyAllsvenskan. En spelare som inte lirat denna säsongen men producerat bra tidigare i Tyska ligan.

Matt Murley
KHK har haft förhandlingar med Murley men parterna låg en bit ifrån varandra och nu har Murley två utländska kontraktsförslag att fundera på. Men Jag tor inte sista ordet är sagt här!

Stefan Gråhns
Utlånad från Almtuna till Örebro men strax på marknaden igen. En spelare med ett inte alltför bra rykte men också en spelare med stor erfarenhet från både ES och HA.


Backar!
Tom Linder
Växjö börjar hamna i ingenmansland där avståndet både till slutspel och kvalserien ökar vilket gör att Linder snart borde kunna lånas ut till oss igen. Lägg därtill att långtidsskadade Noah Welch väntas tillbaka i slutet av januari igen så ökar chanserna för en utlåning ännu mer.

Eric Moe
Långskott men Leksand vill gärna bli av med lönekostnader och just Moe är en spelare som de säkert försöker hitta ny arbetsgivare till. Han kostar dock en hel del och är inte den backtyp som jag anser att vi behöver.

Oliver Bohm
Frölunda lånar Julle av oss och ännu har vi inte sett något mer samarbete men Calle har varit i kontakt med dem och just Bohm vore en spelare som skulle kunna passa oss. Har varit utlånad till Oskarshamn tidigare i år.

Ett litet axplock av vad som kan vara på gång men som oftast dunkar väl Calle upp några som vi inte alls förväntat oss. Januari blir dock som vanligt en riktig Sillymånad för oss KHKare.

1 kommentar:

  1. Önskar en dubbel passare i första läget här e en
    Corey Locke i TPS offensiv C

    SvaraRadera