fredag 4 januari 2013

Årets första match!

Ikväll står SSK borta på schemat och detta är givetvis en riktigt svår bortamatch där laget verkligen kommer få bekänna färg och visa om det fina hemmaspelet smittat av sig och börjar synas även på bortais. SSK har efter en dålig inledning spelat upp sig ordentligt och ligger nu på en fjärdeplats med siktet inställt på topp 3.

Om laget ser ut som på träning igår ställer vi upp med följande formationer.
FW
77-40-19
12-15-91
11-49-14
29-66-18

B
8-3
5-4
62-7

Kul att se både 91 och 66 åter i laguppställningen, det var ett tag sedan!

Full stöttning av de supportrar som är på plats och de som följer matchen på datorn!
Nu kör vi för tre nya poäng!


3 kommentarer:

  1. Tuff match väntar grabbarna ikväll mot ett av de starkaste lagen just nu i serien. Borta i kringel stan är det aldrig enkelt ska vi alla förstå.
    Kul med Hööks intervju i tidningen där han berättar lite om sitt arbete.
    Bra att fler och fler av spelarna kommer tillbaka precis som du skriver pålle vi behöver alla tillbaka på isen innan det viktigaste drar igång och i form.
    Hört mycket rykten om nya spelare bra då att ekonomin är i balans som Höök säger.
    Som du skrev angående kontrakts situationen så tror jag också mycket kommer hända även med de under kontrakt. Finns nog många som kommer lämna eller söka andra uppgifter inom hockeyn.
    Vad tror ni/du?

    Stene

    SvaraRadera
  2. Stene: Förändringar är ett måste, hemska tanke att möta Krif i två matcher i kvalserien, anser att vi har ett sämre lag nu än vi hade när vi gick in i kvalserien i vår.

    SvaraRadera
  3. Jacob du Kan inte resonera så! Krif är vad skall vi säga en snabb bra Cykel och KHK är för tillfället en otrimmad moped men Över 120min orka de aldrig trampa sin Cykel! Men vi behöver nog se till att inte vår moped skär ihop!

    SvaraRadera