fredag 11 januari 2013

Godkänd insats och PM på väg bort!

Det kan låta lite konstigt att jag kan tycka att en 4-2 förlust är en godkänd insats men ni vet alla förutsättningarna och då var kvällens insats ett klart steg framåt. Bra fart matchen igenom och inga gamnackar när BIK gjorde 4-2 utan de fortsatte trumma på vilket var kul att se. Offensiven var lite uddlös och Timo borde tagit nåt av målen om vi ska ta upp det negativa men på det stora hela en godkänd match.

Mjörnberg från Hockeysverige.se twittrade ut ett rykte om att Patrik Magnusson har lämnat KHK. Försökte få kontakt med Höök för att bringa lite klarhet i detta men fick inget svar. Däremot kom det strax efter en bekräftelse från KHK på twitter att det förhandlas om att friställa Patrik från kontraktet. Detta innebär givetvis att han gjort sin sista match i KHK tröjan denna säsongen och säkerligen att en ersättare är på väg in.

En godkänd insats av laget ikväll men det mest imponerande kom i andra periodpausen. Black bugs meddelade att en buss var fullbokad till bortamötet mot Malmö och nu jobbas de på att fylla ytterligare en buss, imponerande!

5 kommentarer:

  1. Det var ju på tiden att PM är borta från KHK, in med en back som vågar ta för sig och stå upp för Timo. Finns ingen back som gjort sitt jobb på ett bra sätt denna säsong, förutom #3 som sliter och gör sitt jobb i varje byte. Finns ju en back med nummer 62 på ryggen som borde lämnat efter förra säsongen.
    Kan någon svara på hur många gånger denna säsong han har plockat ut pucken över blå när dom ställer upp i motståndarnas zon? Hur många assistpoäng han hade fått om man räknar dom gånger han passat fram till motståndarna? Trött på denna back nu.

    SvaraRadera
  2. Alltså det är helt underbart att se hur dålig koll vissa har på hockey. Ni måste ju klaga på tränaren istället för på spelaren 62 när han ändå får spela. Om han nu är så värdelös så borde ju en heltidsanställd tränare skickat bort honom. De två senaste matcherna så är det ju andra som absolut inte hållit måttet men de verkar skonade. Men du har säkert rätt ivdet du säger för det är många experter på läktaren i tak, ibland skäms jag när jag sitter här på varje match vad alla skriker.

    SvaraRadera
  3. Håller med att 62 borde lämnat förra säsongen.Är oxå trött på hans misstag.

    SvaraRadera
  4. Det är alltid kul att diskutera vilka som ska eller inte ska spela. Men samtidigt finns det nog en anledning till att vi gör det här och inte från båset. En fd elitserie tränare borde ju veta bäst vem som ska spela eller inte.
    62 är en grym kille personligen men sen på isen får alla tycka vad de vill.
    Jag älskar bara khk

    SvaraRadera
  5. Nummer 62 är säkert en riktig bra kille med en stor social kompetens, gillade hans inlägg i denna blogg förut då dom alltid var ärliga från hans sida. Själklart så har tränaren en stor roll i det hela men vad jag hört så ska NR62 göra ett riktigt bra jobb på varje träning och självklart så plockas det bästa laget för dagen ut på marcherna. Synd bara att han inte kan visa det på matcherna.

    SvaraRadera