fredag 4 januari 2013

Som förväntat!

Det blev precis en så svår bortamatch som de flesta förväntat sig och SSK rivstartade med 1-0 efter bara 29 sekunder och 2-0 innan klockan passerat sju minuter av första perioden. Kurki kunde reducera men perioden var helt klart SSKs och man utökade ledningen till 3-1 några minuter innan perioden var slut och det var i detta läge inte mycket som talade för annat än en enkel SSK vinst.

Höglund tände dock hoppet en bit in i andra perioden och när Söder lite senare gjorde vad alla trodde var en kvittering kändes laget verkligen på gång men efter att domaren granskat målet dömdes det bort för spark. I detta läget hade KHK Södertälje i brygga men när SSK replikerade med 4-2 med minuten kvar och även ökade på till 5-2 en minut in i tredje släktes allt hopp om att det skulle bli några poäng med hem ikväll. Resten av tiden spelades mest av i väntan på slutsignalen.

Vi spelar bra stundtals men över 60 minuter är SSK klart bättre och det är egentligen inget snack om vem som till slut skulle vinna. Med tre segrar på de senaste fyra matcherna fanns hoppet ikväll men vi är av någon anledning betydligt sämre på bortais samtidigt som vi möter ett starkt SSK. Vi har även sen dessa vinstmatcherna tappat spelare som Bergström, Jens Svensson och Butler, spelare som gör skillnad och ikväll saknades även yrvädret Nyström.