onsdag 2 januari 2013

Det räcker nu!

Nog för att Nils Bergström skulle bli dagens snackis efter hans otäcka smäll på träningen idag, som slutade lyckligt. Men att han nu också kallas hem till Rögle var väl att ta i. Givetvis kul för Nils men ytterligare en käftsmäll för hela KHK och när man äntligen börjar få hoppet tillbaka trycks man snabbt ner igen.

Det får vara slut med lånekarusellen nu. Om mindre än en månad måste vi ha en stark och intakt trupp som kan få förbereda sig på bästa sätt inför kvalserien. Av tre inlånade Röglespelare återstår det nu ingen trots att de skulle stanna hela säsongen, se bilden nedan. Lägg till Linder, Back, Modig, Jirhage och ytterligare några lån till så känns kontinuitet och långsiktighet som ganska tomma ord. Nu återstår det att se om vi får behålla Nyström, Lucas och Ribbenstrand, tänk om de också skulle försvinna strax innan transferfönstret stänger. Då står vi med byxorna nere och en decimerad trupp utan chans att hinna hitta ersättare.

Nu måste det vara slut på lånen och de eventuella spelare som tillkommer ska inte vara på lån utan de ska vara med hela vägen utan chans att lämna!

Det räcker nu!

3 kommentarer:

  1. Ja detta bådar inte gott inför kvalserien.

    SvaraRadera
  2. Det är bara att inse fakta, KHK är i en mycket bekymmersam situation och ett totalt söndertrasat lag.

    SvaraRadera
  3. Glöm inte Kevin Hecquefeuille han kom väl hit när hans lag tog in NHL spelare, vad händer om lockouten är slut nästa vecka?

    SvaraRadera