måndag 7 januari 2013

Riktiga hjältar!

Ja de är inte något av kvällens båda dåliga lag som rubriken syftar på. Två lag som ikväll nog slog världsrekord i antal felpass och avsaknad av fysiskt spel. Vi fick bevittna en ytterst intetsägande match där inget av lagen ville bjuda till eller verkade vara intresserade av att spela hockey. Hade inte Mora fått en straff fem minuter in i tredje perioden skulle matchen fortfarande pågå och vara mållös.

Rubriken syftar på de över 2600 i publiken som fortsätter att fylla Arenan match efter match, ni är mina hjältar! Vill också ge beröm till klacken som kör på, bra jobbat.

Nu gäller det att bryta ihop och komma igen. På onsdag väntar Oskarshamn borta och då gäller det verkligen att visa upp ett helt annat spel om det ska finnas minsta chans att ta poäng.

8 kommentarer:

  1. Har anmält mig till bussen, men lägga 320 kr o
    7 timmar för att se samma skit igen
    Tycker inte spelarna de e roligt längre, fan åka ut utan minsta press o bara spela för att de e roligt men nej nej nej

    SvaraRadera
  2. Detta var det absolut sämsta jag någonsin sett. Vad är de för spelare vi har? som går ut på isen utan glöd och kämpalust. Det vi såg idag va ett par hösäckar som åkte runt på isen. SKÄRPNING för helvete. Är verkligen en KHK:are ut i fingerspetsarna och står alltid på lagets sida i alla väder, men detta är oacceptabelt mot oss som tar oss till matchen. Om ni inte vill spela för att vinna så kan ni i alla fall visa lite tacksamhet mot oss som sitter och kollar, och kämpa för vår skull? Har aldrig blivit så besviken som idag, jag förstår att man tar en förlust när motståndarlaget är bättre men i dagens fall så va de förfan inget motstånd vi mötte som ska slå oss. Laget tar alldeles för lätt på läget som råder, börja inse att det börjar bli dags att ge allt. Ni kan, det har vi sett. Farten finns där, passningarna sitter, pucken ligger i nät, fast det är endast när viljan finns där. Idag fanns det ingen vilja. SKÄRPNING TACK / En jävligt besviken supporter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med i allt du skriver, detta är inte acceptabelt, vi kommer till varje match och gör vad vi kan på läktarna.
      Jävligt synd att inte spelarna kommer till varje match.
      Ett tamt jävla spel och inte en enda närkamp, en tackling i slutet av tredje var allt jag såg och det var nummer 77 som utdelade den, vad är ni rädda för?
      Det verkade även vara någon som hotat spelarna med att det kunde ligga en bomb eller något i Brothers påsen för det var fan ingen av dom som ville ha den, ingen ville ju göra mål... Nä fy fan nu blir jag bara förbannad, hoppas att Janne fortfarande skäller på dessa tama, tråkiga hockeyspelare.

      Radera
    2. Du har helt rätt, man blir så besviken. En sak är att kämpa och ta förlusten men igår kämpade man inte. Vill dock ändå påpeka som personen gjort i nedre inlägget. Lille wallmark och erik och wahliqvist ska ha en eloge, dem hade viljan där. men det räcker inte när inte hela laget är där. nu har man inga skador att skylla på heller.

      Radera
  3. Ja vad skall man säga. Nu är väl måttet rågat. Inte ens då vi spelade i 3:an var hockey så här dålig. Däremot skall Wahlqvist ha en eloge eftersom han tillsammans med de två yngsta i laget var de enda som ville förändra något och uträtta något i positiv riktning.
    Med tempot och spelet som var i går så blir vi en munsbit för de andra lagen i ett negativt kval.

    Med tanke på stödet som publiken under säsongen gett till laget i sina hjärtan så är de värda en bättre underhållning än vad som presterades i går.

    Trots allt bryt ihop och kom igen!!!!!!!
    M V H Länsman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde i mitt förra svar att hylla Walqvist som tillsammans med Lucas och Erik gjorde ett bra jobb men tre spelare eller fyra med Timo kan inte göra matchen, alla måste vara där och göra jobbet.

      Radera
  4. Det fanns en liten, liten chans att försöka undvika negativt kval och så går man ut och gör absolut ingenting. Fruktansvärt dåligt av KHK att bete sig så här inför sin trogna hemmapublik.

    När säsongen är slut och vi får börja om i div1 igen (ingen chans att vi blir bland de två lagen som går upp) då måste Mats o Tobbe tillsammans med styrelsen ställas till svar för detta fiasko till lagbygge.

    Åtgärd 1 är väl att vi behöver inte både klubbchef och sportchef. Se på Malmö där Sydegård fungerar som både klubb- o sportchef.



    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har du rätt i, tycker det har varit väldigt mycket snack och lite verkstad detta året. Igår kändes det som att vissa spelare tom struntade i de för att dem känner de inte finns något att spela för, man kan spekulera i mycket. En förlust är acceptabel när laget kämpar in i det sista men igår fanns inte viljan där. sen om de är spelarnas fel eller ledningens det är ingen som vet. Troligtvis är ingen sida på topp.

      Radera