söndag 18 september 2011

Tack Sibbe!

Då var premiärmatchen avklarad! En match med två helt olika ansikten.

När man hade förväntat sig högt tempo, snabba passningar och ett jävlaranama från KHK så var första perioden något helt annat. Ett krampaktigt spel med snurrande i hörnorna och positionsmissar i defensiven, man kunde tro att det var ytterligare en träningsmatch.
Trots att Söder ger KHK ledningen så vill det sig inte utan Pantern kan både kvittera och i slutet av perioden också göra 1-2 .

Andra perioden börjar precis som första slutade och det är en storspelande Timo som räddar laget från fler Pantern mål. Men efter exakt tio minuter in i andra bjuder en Panternback på ett rejält misstag och Sibbe kan efter ett par försök kvittera. Här vänder matchen och spelarna verkar sluta åka runt och fundera. Nu höjs tempot och KHK får igång sina uppspel med flera bra chanser som följd av detta.
Och med 16 sekunder kvar kan Sibbe göra sitt andra mål för kvällen efter bra förarbete av Ellerstad.

Tredje perioden hinner knappt börja innan matchen är avgjord. Ruiz gör 4-2, ett riktigt snyggt mål bakvägen efter 1:17 och Sibbe fullbordar ett hattrick efter 1:56. Efter detta går Panternspelarna närmast på knäna och KHK radar upp flera fina chanser men några fler mål blir det inte denna afton. 30 min underkänt spel och 30 min godkänt spel ger 3 sköna poäng och en bra start på årets säsong.

På onsdag väntar Krif borta och då gäller det att laget är på tårna direkt vid första nersläpp för här kommer det bli betydligt tuffare.

Matchens bästa, Givetvis Sibbes hattrick och Timos storspel.

Matchens sämsta, Förstår inte varför byggnadsställningarna behövde plockas bort på hemmastå när det ändå var Panterns 5 manna klack på bortastå som hördes mest under hela matchen.


14 kommentarer:

  1. håller med om din punkt om matchens sämsta...

    vad är det som behövs för att tända hemmastå egentligen? har själv försökt många gånger (inte ikväll) med att få igång en ramsa eller två.. men ingen hakar på. Man är väl i en klack för att få skrika ramsor och stöda killarna på isen?

    SvaraRadera
  2. Klacken är en skandal!!!!!!!!! trodde fan dom skulle skärpa sig till detta året synd att vara khk spelare faktiskt PINSAMT!!!! Gör sittplats istället på stå!!!!!!!!!!!!!!
    Finns ingen FANTASI i klacken lägg ner den NU!!!!!! Man ska stötta Khk när dom spela dåligt dom gör tvärtom!!!!!

    SvaraRadera
  3. Om BB ska kunna kalla sig klack så behövs förnyelse. Samma ramsor match efter match som mynnar ut i någon form av entonig stämma..

    YB som ordf. inkl. styrelsen bör fråga sig hur man ska vända på detta!? Materialet finns (vi supporters) men engagemang och ett jävla anamma verkar saknas..

    Pantern, 5 supporters skrek, trummade och höll en j*kla låda i 60 min. trots underläge. Det är stort!

    SvaraRadera
  4. Vet inte om man orkar dra det i år igen men jag försöker
    BB är INTE klacken utan en supporterförening som anordnar bussresor, samlar in pengar till supporterspelaren och det finns en TIFO grupp som vill andordna TIFON vid vissa matcher.

    KLACKEN är alla supportrar i hallen/ståplats som vill sjunga och hylla laget.

    Ni märkte ju tydligen att man behöver inte va fler än 5 för att höras så det konstiga är varför inte ni som vill ha en bra klack drar igång de närmaste runt er för då hade ni ju överröstat Pantrarna (vilka absolut är fantastiska supportrar för de 5 följer laget på de flesta bortamatcherna).

    Klacken går inte lägga ner, ungefär som att lägga ner sekt F tex på sittplats, däremot kan man om man vill hoppa ner ibland o sjunga lite.

    Angående sångerna som sjungs tycker jag med att vi hade behövt förnya oss, så bara ner ni som har bra förslag så övar vi in dem innan en match.

    SvaraRadera
  5. Om ni nu anordnar diverse saker för att stötta klubben. Varför inte passa på att anordna en grupp som ser till att det sjungs under matcherna om ni ändå står vid ståplats? För mig finns alltid den sammanhållande klacken alltid på ståplats, med undantag från KHK då givetvis. Varför står ni där om ni inte vill sjunga? för dyrt på sittplats? Om sittplats går ner flyttar ni på er då? Om ni bara vill stå och applådera som sittplats kan ni likväl slå er ner där. Att se så många så tysta är pinsamt!

    SvaraRadera
  6. Tycker det är så kul att så många (förmodligen på sittplats) klagar på stå. Ni är så välkommna ner ni med.. om Ni fem som sitter här och klagar, anonymt för det första kommer ner så räcker det för att få igång klacken !!!

    Jag har själv tänkt lite på hur man ska få igång klacken och har kommit fram till:

    Det räcker inte med en klackledare som drar igång.. Har man fem stycken "anonyma" som är lite varstans i hemmastå som börjar sjunga så drar de med sig minst 2 var.
    3*5 är 15 stycken som lätt fördubblas och vips så är alla igång..

    De som tröttnat på ramsorna som sjungs är så välkommna att skriva en egen, skriva om eller liknande.. När ni är nöjda med den kan nu ju skicka den till YB eller någon annan som ni vet är ett jävla liv på så ska ni se att det löser sig.. Att sitta framför datorn och spy galla och sen inte göra ett skit själv. Då kan man lika gärna hålla truten ! =)

    //freddie.B
    Fredrik Thomasson

    SvaraRadera
  7. Nej BB är inte klacken men BB tar det roliga ur klackverksamheten och gör att fler och fler går och sätter sig.

    SvaraRadera
  8. SUCK!
    Skulle det vara BB fel!?
    Utan dom hade det varit tomt och ännu tystare...

    Elias

    SvaraRadera
  9. Vad är det som BB gör som tar det roliga ur klackverksamheten?

    SvaraRadera
  10. Gott snack freddie! =)

    SvaraRadera
  11. Tittar man bara på styrelsen i BB så har alla utan jag sittplats redan, däremot står ju YB oftast och vid viktigare matcher kommer det ner lite folk från sitt och stärker upp i klacken.

    Detta går inte vid alla matcher utan vid särkilda. Mot Pantern saknade vi också Robban på trumman vilket är för vår del viktigt. Men vad jag har förstått har Robban lovat att trumma en säs till?

    Jag e också lite nyfiken hur BB tar glädjen från klackversamheten.

    Jag tex har tagit på mig att fixa alla flaggor mm och tittar man på foton från olika Matchbilder verkar de flesta vilja ha med dem i alla fall på bild. Men förstör det så säg bara till.

    Ny tex drömmer jag och BB styrelse att vi skall få ihop ca 2000 mindre flaggor till sittplats för framtida TIFON denna tillverkning har startat men tar tid!!

    Angående anonymt så e de bara att vända på min nick :)

    SvaraRadera
  12. Jag har köpt säsongskort och sitter ner på varje match. Ett val som jag har gjort, precis som dom som står på ståplats o sjunger med i klacken. Pierre aka. YB står vad jag vet som klackledare helt frivilligt. Nu kritiseras ni i klacken för ni är tystlåtna, segsjungande o inte så kreativa i låtar och ramsor. Att sitta och hör SVARTA RÖDA KHK i 20 min är ingen höjdare. Igår letade jag efter fjärren och muteknappen men den fanns tyvärr inte.
    Vi kritiserar ståplats o blir direkt påhoppade om att vi inte lyfter på våra betonghäckar, att vi inte kommer på nya ramsor m.m
    Finns det inte mer inspiration och kreativitet i klacken kan den lika väl läggas ner.
    Sittplats följer och stöttar ståplats men då måste det vara kvalitet oxå

    SvaraRadera
  13. Man vill gärna stå och slicka i sig berömmet när det pratas bra om klacken men så fort någon ystar något negativt så blir det ett väldans liv. I tredje när vi ledde överröstade panterns 2 personer hemmaklacken med klackledaren på räcket. Det snackas rätt mycket från det hållet om bästa klacken i länet.

    I detta läget tas alltid meningen "gör det bättre själv" fram. Skillnaden är väl att de allra flesta av oss inte utmålar oss till guds gåva till KHK och sucktar efter beröm och leker matyr så fort det går lite emot.

    //Perra Svensson

    SvaraRadera
  14. Finns ingen gåva till KHK! MEN vi har en fantastisk publik när det viljs, stå som sitt och låt oss gemensamt resa oss upp ur solstolen och utbrista DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!!!

    SvaraRadera