onsdag 28 september 2011

Målvakternas match!

Ja det blev precis som förväntat en tät, småful och målsnål match precis som det brukar vara mellan KHK och KIK. Bra tryck även på läktarna precis som vanligt i dessa matcher!
Jag tycker KHK spelar riktigt bra och framförallt förstakedjan med Fimpen i spetsen har en hel del chanser. Fimpen var också den som lyckades överlista Tisell genom en riktigt snygg soloåkning. KHK har flera PP som kunde avgjort men KIK försvarade sig mycket bra.
1-1 efter 60min får ändå anses som relativt rättvist då båda lagen har flera klara lägen men båda målvakterna glänser ikväll.
KIK får chansen att avgöra i 4 mot 3 i förlängningen men här står Leinonen KHKs box upp riktigt bra. KHK hinner med ett 2 mot 1 läge men skottet går utanför.
I straffläggningen gör Eklund mål på KIKs andra straff medans KHK missar sina tre och därmed vinner KIK med 2-1 (bra tippat Jens).
Det är alltid surt med en förlust men med tanke på att detta är den svåraste bortamatchen i grundserien så är jag ändå nöjd med 1poäng. Speciellt efter hur KHK spelar ikväll!

Matchens bästa, Fimpens solomål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar