fredag 9 september 2011

Alla kommer in!

Det har blossat upp en debatt om biljetter inför första bortaderbyt mot Krif. Flera KHK supporters har köpt biljetter på nätet som egentligen går till Krifs hemmastå och frågor om hur detta kommer hanteras har uppkommit.
Jag ringde Roger Månsson som har hand om biljettförsäljningen i Krif. Han meddelar att alla som har biljett kommer att komma in, ingen blir avvisad för att de har biljett till fel ståplatssida! Däremot uppmanade han och jag också er KHKare som vet att ni köpt biljett till Krifs ståplats att inte klä er i KHK mundering för då finns risken att vakter hänvisar er till kortsidan för att kunna hålla säkerheten!

Nu gör vi allt för att detta ska bli en riktig hockeyfest, oavsett vilket lag vi håller på!

4 kommentarer:

  1. Kanske säkrast at inte jubla när KHK gör mål.

    SvaraRadera
  2. mycket bra uppmaning, vi är ju där för att ha kul å titta på vårt favoritlag. detta räknas ju som en högriskmatch så jag hoppas det går lungt till väga och att de khk:are som köpt biljett till hemmastå inte klär sig i sina lags färger, till och med khkare ska väl kunna räkna ut att det är provocerande ; )

    SvaraRadera
  3. När KHK gör självmål går det alldeles utmärkt att jubla :-D

    SvaraRadera
  4. KRIF har en vettig klack så jag tror inte att det kommer att bli några rabalder. Sen finns det alltid rötägg både i KHK o KRIF som kan ställa till det för sig själva och andra.

    SvaraRadera