söndag 25 september 2011

2 poäng trots dålig insats!

Nog för att jag fått många bottennapp i Mörrumsån men kvällens bottennapp i Arenan slog nog det mesta! KHK kom aldrig upp i någon högre standard och Mörrum spelade efter sina förutsättningar vilket gav en medioker tillställning! Ska försöka sammanfatta det som ändå hände.

Första perioden
KHK snurrar friskt men skärpan i avsluten saknas. Men då KHK får två PP i tät följd kan Grönlund direktskjuta 1-0 efter 7:12. Mörrum hänger inte med riktigt och drar på sig ytterligare utvisningar men KHK lyckas inte förvalta detta. Som helhet är det KHK som för spelet men det saknas skärpa i avsluten! Det sakna även någon som står upp för Timo när han blir på åkt. Detta hände aldrig förra säsongen!

Andra perioden
Efter fyra minuter fixar Timo genom ett snyggt skådespel ett PP som Pettersson direkt utnyttjar och gör 2-0. Passningen står Aaro för.
I bytet efter kan Mörrum direkt replikera till 2-1. Efter reduceringen trummar Mörrum på och skapar flera farliga chanser. KHK hamnar på efterkälken gång efter annan och får aldrig till något som kan liknas vid ordnat spel.
Spelet liknar nu mest Hawaiihockey vilket en sekvens i mitten av perioden visar. Aaro skjuter en puck i ribbans underkant och direkt efter får Mörrum ett friläge som Timo räddar.
I slutminuten brakar det loss mellan Julle och Mörrums nr17. Frågan är varför 15 åringen Julle är den som ska behöva tända laget, var är de rutinerade killarna som ska ta steget fram och visa vägen!
Detta är till stora delar Mörrums period, det böljande spelet verkar passa laxarna bra!

Tredje perioden
Det dåliga spelet fortsätter och Mörrum kvitterar efter 16:23. Ingen glöd alls i KHK lägret!! Massor av felpass och dåliga uppspel!  2-2 efter 60 min

Förlängning
Här är jag mest förundrad över varför Sibbe får sitta på bänken när andra spelare som varit osynliga får chansen? Inget av lagen lyckas avgöra under dessa fem minuterna.

Straffar
Efter ett antal missar sätter tillslut Pöllänen sitt första mål och bärgar därmed 2 poäng till KHK.

Bottennappet är avklarat, nu vill det till bättre takter i fortsättningen!

12 kommentarer:

  1. I med och motgång!!

    Tycker där var ett stort bottennapp till Pålle! Det är den person som sitter och hånar våra egna spelare och skrattar åt deras misstag. Tror garanterat inte spelarna blir bättre av det utan snarare sämre...Du vet vem du är och hoppas att du aldrig mer kommer skrika "Det är vi som är KHK" när det börjar gå bra för killen...Jag är iallafall inte Vi med dig...

    SvaraRadera
  2. Håller med Pålle! Sedan måste man väl få visa sina rätta känslor i stundens hetta, annars är man ingen riktig supporter!!

    SvaraRadera
  3. Idag spelade KHK som höns, varken mer eller mindre.

    SvaraRadera
  4. Timo är en fuskare av stora mått. Sjukt pinsamt och jag har tappat all min respekt för den mannen.

    SvaraRadera
  5. Bottennapp??!! Klart som fan att det var ett bottennapp. Ingen spelare hängs ut utan en ärlig analys av matchen och hur det såg ut. Jag är jag och kommer alltid att vara jag o ingen annan. Men någon kan vara vi oxå, Jim Carrey i Mina Jag och Irene är ett skolexempel på detta. Kan man låta bli att skratta när det är spetskompetens och högavlönade handplockade spelare som knappt presterar björnligenivå på isen. Ha ha och att någon annan på c-sektionen tar illa vid sig är oxå helt underbart. Man kan inte bara sitta o tro att vinden blåser en i ryggen

    SvaraRadera
  6. Timo är ingen fuskare, han är en aktör med brett register

    SvaraRadera
  7. Kan vi inte glädjas lite åt 2 backmål i PP. Detta förekom inte ofta förra säsongen.

    Dessutom KHK's
    powerplay 25% mycket bra. (50 % idag)
    boxplay 100% !!!!

    SvaraRadera
  8. Att man hånar egna spelare beror säkert på sina egna tillkortakommanden

    SvaraRadera
  9. Har vi rätt att ställa krav? Eller ska vi stå med mössan i hand tålmodigt? Här är ingen på idell basis vad jag vet.Har man lön, för det jobb som ska utföras så får man nog räkna med både ris och ros..

    SvaraRadera
  10. De som presterat bäst är dom som kostar minst!! Fundera på detta en stund & fundera på OM man ska vara nöjd med detta?

    Undantag på en som kostar MEN presterar på topp gång efter annan är Timo. Han verkar tyvärr vara den ende med nog rutin att kunna hålla focus & motivation.
    Två ggr nerriven innan han fick dommarens uppmärksamhet. Ha ha.

    SvaraRadera
  11. Tror inte berörda personer hade tyckt det varit kul om jobbarkompisar eller berörda i ens närhet hade skrattat för att man misslyckats...Vi är ju oxå avlönade och förväntas ge allt hela tiden, för vi maskar ju inte eller hur....Vi har olika sätt att se på allt, jag försöker vara så positiv som jag kan. Vill ni vara negativa välja ni ju samma inställning som spelaren som inte ger allt eller hur? Tror fortfarande folk presterar bättre i positiv anda än att man letar fel på dem.

    SvaraRadera
  12. Klockrent csektionen.

    På de arbetsplatser jag varit på inte fan är det de med kompetens som klankar ned på andra.
    Det är de som själva inte presterar.

    SvaraRadera