söndag 4 september 2011

Inför Skövde med Fredrik Söder!

Hej Fredrik!
Hej!

Välkommen till arenan på söndag.
Tack så mycket

Ni vann på straffar senast, vad tror du om matchen på söndag?
Ja det stämmer, det var ju ingen höjdarmatch från något av lagen men det är alltid kul att vinna. Det var ju jämt senast och det tror jag det kommer bli idag också. Hoppas att det blir en välspelad och underhållande match och att det märks att det börjar närma sig seriepremiär, där vi tillslut står som segrare.

Hur har er försäsong gått?
Den har varit helt okej. Började ganska bra men sen kom det en liten dipp efter en 4-5 matcher, men nu tror och hoppas jag att vi har hittat tillbaka och är på väg uppåt igen.

Vilka 4 lag tar sig till allettan i er serie?
Det är ju alltid svårt att säga men om jag ska tippa så säger jag; Skövde, Hästen, Mariestad och Gislaved

Gislaved istället för Sunne, bra eller dåligt?
Jag tror det är bra. Det känns som att Gislaved kan få ihop ett ganska bra lag och då blir det ju fler lite bättre och roligare matcher, och hoppas att det kan höja serien ett snäpp.

4 kommentarer:

  1. Att Gislaved har vhans på allettan säger lite om klassen på E-serien.

    SvaraRadera
  2. Märks ju att killen kan hockey, GSK till allettan? Vi säger så

    SvaraRadera
  3. Eller att han har humor...

    SvaraRadera
  4. Gislaved har inte chans på allettan! De har två spetsforwards, Hjalmarsson och Sätterman, resten (vilket enligt eliteprospects är 7 st!) håller inte måttet. Backsidan ser också oerhört tunn ut med endast 6 backar! Hästen, Skövde och Mariestad bör gå till allettan, men sen är lag som Tranås, Arboga, Mjölby och Vimmerby betydligt bättre rustade än Gislaved!

    SvaraRadera