måndag 20 juni 2011

Borås läge just nu!

Här är hur läget för borås ter sig just nu enligt deras facebook sida!

"Vi på kansliet förstår att en uppdatering om det ekonomiska läget vore välkommen.

Sägas kan att alla ansträngningar fram tills nuläget givit ett tillskott på i runda slängar en miljon kronor, och arbetet fortsätter givetvis. Detta har varit möjligt tack vare att både sponsorer och supportrar ställt upp för Borås Hockey. Dessutom har ni ju säkert läst om våra A-lagsspelares fantastiska bidrag till att säkerställa spel i HockeyAllsvenskan även framöver.

För att sammanfatta, så fortsätter pengar strömma in och underlag är insänt till förbundet. Exakt när ett beslut kan väntas har vi ännu inget besked om."

Fortsättning följer.....

Läs även detta, verkar som Borås klarar sig! http://www.bt.se/sport/positiva-besked-for-boras-hockey-%282827493%29.gm

4 kommentarer:

  1. De skall även visa att de har möjlighet att fullfölja säsongen utan att det finns risk för konkurs.......skulle tro att vid minsta tvivel från Sv.Hock.förb så väljs BHC bort till förmån för ett KHK med goda och ordnade finaser, samt att vi har ett publikt intresse vilket inte BHC har.

    SvaraRadera
  2. Precis! Det står ingenstans att man fått in exakt 1,5 miljoner. Och jag tror inte att förbundet direkt tummar på sina egna direktiv. Man ska ha i åtanke att det ska pungas ut en halv miljon till efter detta under säsongens gång... Den som lever få se!

    SvaraRadera
  3. Sen är det faktiskt 2 mille som skall fram....att det skulle räcka med 1,5 mille är vad BHC:s Sportchef TROR..... citat "jag tror att det räcker att vi får fram 1,5 milj."

    SvaraRadera
  4. Men ge er förfan, kan man inte ta sig till allsvenskan för egen maskin har man inte där att göra! Och det har inte KHK gjort!

    SvaraRadera