fredag 24 juni 2011

Borås får vänta!

Nu har alla lag som granskats av nämnden utom Borås fått klartecken för fortsatt spel i AS säsongen 11/12. Detta känns lite konstigt då de inte har hört av nämnden alls efter sista mötet enligt deras FB sida! Om nämnden inte har begärt några kompletterande uppgifter varför dröjer det då med beskedet? Svar på detta lär först komma i nästa vecka. Till dess får både Borås och KHK gå i väntans tider.

I nästa vecka ska jag börja med derbykollen som innebär att jag betygsätter blekinges div1 lag. KHK och OIK blir först ut då deras trupper är klara.

47 dagar till första träningsmatchen och 6 månader till julafton.
Glad midsommar!

4 kommentarer:

  1. Jo, jag finner det också konstigt. Tittade just på presskonferensen där Mats svarar på sin egen fråga hur lång tid det dröjer till svar kommer. Det här är ju från onsdags när svaret skulle ha kommit och han säger att "det beror på hur snabbt de får in svar från de berörda klubbarna". Känns ju väldigt konstigt då att Bofors och Oskarshamn redan blivit godkända samtidigt som nämnden inte ens har hört av sig till Borås, enligt FB-sidan som jag väl antar att man kan lita på. Jag vet ju inte vem det är som är ansvarig och skriver där men det är ju klubbens officiella FBsida så det hade ju varit konstigt om någon som inte känner till det skriver där.

    Nej, hela affären har kännts mycket märklig. Oavsett hur mycket man känner för Borås och så vore det ändå bra om de kunde komma med nåt besked snart så att de berörda klubbarna kan koncentrera sig på den division de kommer spela i. Jag ve inte hur mycket ledigt Charlie, Kempe och alla de andra tar under sommaren men jag skulle anta att ett eventuellt besked om att bli uppflyttade till allsvenskan skulle innebära en del mer jobb, även om de nu sa att de redan har kollat upp vad det innebär att spela i allsvenskan med krav och sådant och är lite förberedda på att det kan hända.

    SvaraRadera
  2. Svar på detta kommer först om 2 veckor....

    Trevlig midsommar och tack för en kanonblogg=)

    //KHK-support RCG-sektionen

    SvaraRadera
  3. Ser fram emot detta!

    SvaraRadera
  4. Pålle !

    Svar lär komma om en eller några veckor enligt Mats Johansson.Allsvenska nämnden ska säga sitt därefter ska Svenska Ishockeyförbundet ( SIF ) ta beslutet. Det kan bli beslut om nedflyttning av Borås eller inte och KHK KAN eventuellt då få frågan om allsvensk plats. Mats sa även att SIF kan ta ett beslut om att man inte kommer att erbjuda någon division 1 klubb en plats i AS även om Borås skulle flyttas ned. Mao väldigt osäkert.
    Se KHK TV intervjun på http://www.youtube.com/watch?v=MGhkGevaduQ&feature=player_embedded

    Mvh

    Niclas Sjösvärd - KHK TV

    SvaraRadera