torsdag 7 juli 2011

Pierre frontar en säsong till!

I en tidigare intervju med Pierre här på bloggen flaggade han för att kanske stiga ner som frontman och klackledare för blackbugs. Nu blir det inte så utan han kör på ytterligare ett tag. Hoppas att han får ett bra stöd från övriga i arenan så det blir härlig stämning kommande säsong!

7 kommentarer:

  1. Minsta lilla motgång så kommer han säkert att bryta ihop. Vi har sett det förr. Mannen som står på barriärerna och stöttar sitt lag i vått och torrt. Eller hur....

    /
    #30

    SvaraRadera
  2. Kommer jag?, har ni? hmm mer än vad jag visste men du är välkommen att stå tillsammans med oss om du nu inte redan gör det :)

    SvaraRadera
  3. Härligt Pierre!....du behövs

    Så länge varken jag eller någon annan är beredd att ställa sig med ryggen mot isen under större delen av matcherna kommer jag att ha överseende med att du sitter någon gång ibland (förstår om åldern börjar ta ut sin rätt), bara det inte blir för ofta ;)

    SvaraRadera
  4. Tycker det är kanon att du fortsätter elda på klacken Pierre!
    Hoppas på bättre tryck än någonsin!!!

    SvaraRadera
  5. KaptenKHk ger sitt fulla stöd till Pierre. Var faktiskt väldigt orolig ett tag över ståplats existans nästa säsong. Nu känns det bättre. Nu vrålar vi sönder motståndare och stöttar vårt lag!

    SvaraRadera
  6. Gott som fan Pierre! Kommer att ansluta med de andra gaphalsarna på ståplats när pucken släpps i höst!

    SvaraRadera
  7. All cred till de som lägger ner ett sådant engagemang! Kör så det ryker Pierre!

    SvaraRadera