måndag 4 juli 2011

Fortsatt div1 spel! Mats svarar!

Hej Mats!

Det blev fortsatt spel i div1, hur känns det?

Mycket bra. Det är precis det som vi är förberedda för. Vårt fokus har hela tiden legat på spel i ettan. Laget är byggt för det, sponsorsintäkterna räkande för det, biljettpriserna


Hur förberedda var ni om det blivit AS spel istället?

Vi var väl förberedda. Redan under kvalserien tillsatte vi en liten grupp som fick uppdraget att gå igenom vad som behövde göras för Allsvenskan så det har vi koll på. Nu fick vi damma av den i början av sommaren för att kunna ge ett snabbt svar om det hade behövts. Men så blev inte. Men jobbet är gjort så vi kan uppdatera den precis när som helst.


Nu stundar många heta derbyn i sveriges hetaste div1 serie. Känns väl rätt OK?

Det blir en fantastisk jubileumssäsong för KHK. Vi fyller 10 år och har gjort en resa från div 3 till tooppen av div 1 på den korta tiden. Nu väntar derbyna som extra krydda och alla inblandade lag ställer intressanta trupper på isen.


Hur ser målsättningen ut för laget, klubben?

Målet är precis det vi sagt – KHK ska spela i allsvenskan  senast 2014. Kring detta ska ingen tvivla.  Första steget dit är en Allettan plats efter jul och där sätter vi första delmålet. Sen ska vi vidare.


Hinner ombyggnaden bli klar till seriestarten?

Nej, vi räknar med att det ska vara klart någon månad in i seriespelet.


Kan vi se framemot några andra spännande nyheter?

Jaja men, det kommer flera nyheter både i arenan och kring klubben. Vi gör en spännande resa och då krävs det nyheter hela tiden. Men låt oss nu njuta av sommaren (även om regnet hänger tungt idag) så kommer nyheterna efterhand.

Och dessutom vill jag önska alla KHK-are en riktigt trevlig sommar!

Stort tack för intervjun Mats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar