onsdag 30 november 2011

Ett lag på banan!

Niklas  inleder målskyttet på numera traditionellt snabbt sätt efter 25 sekunder. 2-0  blir det då Bates utnyttjar en retur efter skott av Wallmark i PP. 3-0 är en styrning av Jocke på Grönlunds skott och då har klockan bara hunnit ticka till 4.13. Samtidigt byter Halmstad Målvakt. Snacka om rivstart! Första perioden fortsätter med bra press, det är bara sista minuterna Halmstad kan få tryck på tack vare två KHK utvisningar.

KHK fortsätter att snurra upp Halmstad och efter sex minuter gör Jimmie 4-0 på snyggt förarbete av Wallmark och Ruiz. När Halmstad drar på sig en utvisning tar det inte lång tid innan Pöllänen kan trycka dit 5-0. 6-0 gör Wallmark bara 30 sekunder senare och nu är det bara ett lag på banan!  Riktigt kul att se hur  hela laget trummar på och fortsätter anfalla trots att de är helt överlägsna.

Efter sju minuter av tredje  får Halmstad ett 5 mot 3 PP och här lyckas de också reducera. Detta är dock nästan det enda offensiva bortalaget lyckats prestera i hela matchen.  Detta blir också periodens enda mål och matchen slutar 6-1

Ett stort plus till det fysiska spelet ikväll, länge sedan det tacklades såhär mycket!

Nyförvärvet Kenny Källström visar upp ett mycket stabilt backspel som lovar gott inför fortsättningen.

Dagens match!

Halmstad står på menyn ikväll. De har gjort en helt ok säsong hittills och jagar femteplatsen som innebär extrapoäng i fortsättningsserien. Vi har haft många tuffa matcher mot Halmstad ända sedan tiden i div2. Tar vi en titt på årets upplaga finner vi ett ungt lag med en snittålder på strax över 21 år. En spelare att kolla in lite extra är Niklas Wentzel som är en pålitlig målskytt.

KHK har på två matcher hela 10-1(1-5 borta, 5-0 hemma) mot Halmstad och jag ser inget som ska ändra den trenden ikväll då de desutom är ett ganska svagt bortalag. Jag tror snarare att det kan bli lite större siffror än vid de två tidigare matcherna.
Senaste nyförvärvet Kenny Källström kommer bilda backpar med Aaro.

Frånvarande ikväll är Larsson, Mingotti och Wallgren. Enligt Wallgren själv så ska han snart vara tillbaka i spel!

Mitt tips 7-1

tisdag 29 november 2011

Välkommen Kenny!

Stålnackes uppgifter visade sig stämma. Kenny Källström är nu klar för KHK och det ska bli riktigt intressant att se han mot Halmstad imorgon. Kenny har bra med allsvensk rutin trots att han bara är 22 år gammal. Känns bra med en back till i laget, nu väntar vi bara på nån förstärkning på forwardssidan. Finns flera rykten där ett är bröderna Westerholm som nu huserar i Malmö. Förhoppningsvis kan KHK snart fixa detta så laget får några matcher på sig innan allvaret i allettan börjar!

Kenny Källström till KHK?

Ja så ska vara fallet enligt Norrlandsbloggaren Stålnacke. Kenny har precis lämnat Leksand och om jag inte är fel ute så har han haft Kempe som tränare där tidigare. Kenny beskrivs som en bra powerplay back och gjorde 17 poäng på 49 matcher med Leksan förra året!

måndag 28 november 2011

Läsarnas frågor!

Detta blir det sista med Fimpen på ett tag då både han och jag känner att frågor och svar går på repeat! Vill passa på att tacka Fimpen för att du har ställt upp!

Nu till era frågor:

Vem plockar ni in till khk´s fisketeam nu när Ellerstad har lämnat?
Kan bli Bates, sen är ju Miro gammal fiskare går det rykte om, vi får se vem det blir.

Första perioden spelar ni som vi på läktaren vill.
Hög press o fysiskt spel mot Mörrums backar, dom kommer inte någonstans o slår upp puckar på chans som vi tar hand om! Vad händer sedan i andra, ni är tillbaka på anfallsblå och goiset får all tid i världen att bygga upp sina anfall.
Frågan är kan ni inte-, får ni inte-, vill ni inte-, eller orkar ni inte spela det spel som ni inleder matchen med i första perioden? Grattis till segern och hoppas ni gillade inramningen!
Det vi sa inför perioden var att fortsätta trycka på, men av någon anledning blir det inte så. Varför? inte en aning, blir lite bekväma kanske pga att det gick lätt i första perioden, gör allt lite svårare. Detta är ju problem vi haft med hela säsongen, för mycket upp och ner under matcherna.
Inramningen var underbar, tack så mycket.

Varför är vi så bekväma och undviker att ta kampmomenten fullt ut?
Skulle inte kalla att vi är bekväma på det sättet att vi inte vill tackla mm. Men allt hänger ihop med spelet, när det flyter på som det ska då går alla in i kamperna direkt, om inte då blir det lite avvaktande.

Hur kan KIK-spelarna få stå framför Timo och försöka raka in retur efter retur helt oattackerade ändan tills det blir mål?.....Bort med dom?
Vet faktiskt inte, men där måste vi bli hårdare helt klart!!!

Varför verkar KHK årgång 2011/2012 helt sakna spelglädje?
Kanske är för att många saknar självförtroende och inte vågar göra det där sista. Spelet har ju inte klickat i ordentligt än och det är nog därför det ser ut så. Jag tror nog att det såg ut som att det fanns spelglädje i första perioden mot Mörrum t ex.

Hur kan man, i omklädningsrummet inför 3:dje mot Mörrum, snacka om hur enkelt det går och att detta kommer bli en lätt seger?
Helt taget ur luften, ingen som sagt något sånt.

Hur är EGENTLIGEN stämningen i truppen?, det tisslas och tasslas från lite väl många håll om att allt inte står rätt till, samtidigt indikerar ju spelet detsamma.
Stämningen är bra, men samtidigt när spelet inte går som vi vill blir det givetvis frustrerat. Vi jobbar hårt varje dag och till slut måste det släppa.
Det snackades väl om att det var dålig stämning förra året med, det var vad jag hörde när jag bodde i Växjö. Det gick ju ganska bra till slut om det nu var dålig stämning, vilket jag inte tror på.

söndag 27 november 2011

KHK pressade serieledarna...

eller ytterligare en förlust mot topplagen, ni väljer själva då jag tyvärr inte kunde se matchen.
Gör ändå följande iaktagelser:
  • Underläge med 3-0 efter halva matchen, var vi kvar på bussen?
  • Starkt att hämta upp till 4-3 efter 60min och  på slutet pressa serieledarna.
  • Sedan Bates kom är det nästan bara 1a femman som producerar.
  • Vi behöver fler som kliver fram och presterar!
  • Glöm inte att maila era frågor till Fimpen, deadline ikväll för v47!

Dagens match!

Ikväll är det bortamatch mot serieledarna KIK. Blir en intressant match med tanke på att båda lagen är klara för allettan och därmed kan kosta på sig att spela ut. En seger vore riktigt bra för självförtroendet inför kommande möten i allettan. Spelar vi som första 30min mot Mörrum tror jag satt alla poängen hamnar hos oss. Men då krävs hårt jobb i sexiominuter!

Mitt tips 2-3

Eftersnack med Fimpen!

Hej Fimpen!
Grattis till tre poäng och en plats i allettan!
Tack, är det redan klart för allettan det visste jag inte?

De var väl ett helt ok mottagande ni fick vid introt?
Ja de var riktigt bra, riktigt bra tryck och häftigt tifo, tror aldrig jag sett så mycket flaggor.
Även sittplats körde fullt ut, vad ska man säga riktigt stort!!!
Fortsätt så, det ger alla spelare extra energi det kan jag lova.

Tidigare var det 25sek nu tog det 15sek. Blir det mål efter 5sek mot KIK?
Det hade inte suttit helt fel ;-), men det kommer nog bli en målsnål match som vanligt mot dem.

Vi totaldominerar halva matchen men vad händer sen?
Hur ska man förklara det, vi slutar spela offensivt, gör allt lite svårare, istället för att ha tålamod och vänta på deras misstag.
Till slut blir det nästan panik. Ungefär samma som mellan Färjestad och Växjö för er som såg den matchen. 5-2 inför sista, Växjö gör 2 snabba mål och det blir riktig oreda i Fbk lägret.

4 av 6 poäng denna veckan. Tre till mot KIK?
Ja vinner vi mot KIK är jag nöjd med poängen för denna veckan, annars inte.
Det blir tufft, men kan vi fortsätta spela som vi gjorde i första halvan av matchen mot Mörrum
så har vi stor chans att vinna. Ska bli en kul utmaning att möta serieledarna på bortaplan, brukar bli bra matcher mot dem.
 
Kom ihåg att maila era frågor nu när ni har chansen. Senast söndag kväll vill jag ha in veckans frågor från er till Fimpen på polle.kikare@hotmail.se

lördag 26 november 2011

Flaggtifot KHK-Mörrum!

KHK appen, en riktig höjdare!

KHK lanserade igår sin app för iphone och den är riktigt bra! All info man behöver finns nu endast en knapptryckning bort. Starkt jobbat! Ni som inte har den kan gå in på app store och sök på KHK så hittar ni den.

Topp 4 klara för allettan!

Med de resultat som blev igår är topp fyra, KIK, OIK, Krif och KHK(teoretiskt?) klara för allettan! Känns som det måste vara rekord för div1F att fyra lag är klara med sex omgångar kvar? Inget snack om att det skiljer en hel del mellan toppen och resten i denna serien!

fredag 25 november 2011

Timo räddade festen!

Det tog 15sek för Bates att göra de Halmstad inte fixade på 60 minuter mot Mörrum. 1-0 efter 15 sekunder var början på en total dominans från KHK. 
2-0 kommer efter 10 minuter och det är Fimpen som snyggt lurar ner Jirhage och lyfter in pucken. Mörrum ska vara riktigt glada att det inte blir fler mål i första perioden. 

Tempot mattas en aning i andra perioden även om KHK fortsätter att föra spelet. Mörrum kommer upp i sporadiska anfall och har ett par halvchanser men inget som oroar Timo. 

Mörrum inleder tredje på ett mycket bra sätt och det är nära reducering vid flera tillfällen. Kempe tar time-out efter fyra minuter för att få ordning på spelet. Men det blir tyvärr ingen skillnad.
Mörrum missar  en straff efter 12min och i detta läget är det Mörrum som dominerar och spelar som ett helt nytt lag jämfört med de två första perioderna. Att inte Mörrum lyckas sätta nån puck ska vi vara väldigt tacksamma för.
Med tre minuter kvar tar Mörrum ut målvakten och skapar ett bra tryck mot KHK kassen. Och med  en och en halv minut kvar får de utdelning.  Men KHK kan stå emot ytterligare påhälsning och matchen slutar 2-1 till KHK.

En jubileumsmatch som börjar med champagne hockey men håller på att sluta med en riktig baksmälla! Det är otroligt hur vi kan totaldominera i halva matchen för att sedan släppa iniativet och låta Mörrum helt ta över matchen. I slutet ska vi enbart tacka Timo för att vi kan ta tre poäng och därmed vinna matchen!

Er önskan, min lag!

Nu har ni chansen att få svar på era frågor. Veckovis med stopp varje söndag kväll kan ni maila in era frågor så ställer jag dessa till Fimpen. Jag väljer ut 5-10 st varje vecka och ni får svaren i början på veckan.

Maila till polle.kikare@hotmail.se frågorna för vecka 47 vill jag ha senast söndag kväll.

En borta, fler på gång?

Har fått lite olika uppgifter på att det kan vara fler förändringar på gång i KHK. Klubben är inte nöjda med vad alla har presterat hittils och vissa spelare har fått infon om hur klubben ser på deras situation. Antingen väljer de att rätta in sig i ledet och bita ihop eller så blir det bänken alternativt lämna klubben!

Första laget klart!

I onsdags blev Kristianstad klart för allettan som första lag i div1F. Ikväll kan både Krif och OIK göra Kristianstad sällskap i den gruppen. KHK kan i praktiken också bli klara ikväll men i teorin först på söndag!

Ellerstad lämnar!

Enligt svt.se/Blekingenytt så väljer Ellerstad att bryta sitt kontrakt med KHK. I artikeln anges att motivationsbrist skulle vara orsaken. Låter dock som den ursäkten använts lite för ofta för att vara riktigt trovärdig.

Antar att officiella uppgifter från KHK kommer inom kort!

Revansch 2.0

Första utgåvan brukar alltid strula så ikväll hoppas vi på att en ny Revansch 2.0 funkar bättre. Fredagsmatch, derby och tioårsfirande kan inte bli mycket bättre förutsättningar. Kommer garanterat bli livat på läktarplats och på isen hoppas jag att det blir hårt jobb och en jävla inställning från alla spelarna i KHK! Det är bara vinst som räknas ikväll!!
Mörrum har sedan senaste mötet med KHK hunnit byta tränare. Någon Djoos effekt har det dock knappats blivit då de har 3 vinster och 5 förluster sen han tillträde. De lånar in två spelare Sebastian Nilson från Växjö och Martin Olsson från Oskarshamn denna veckan.

Mitt tips 5-2

Övriga matcher:
Kungälvs IK - IK Pantern
Olofströms IK - Kallinge-Ronneby IF
Halmstad HF - Kristianstads IK
Helsingborgs HC - Nybro Vikings IF


torsdag 24 november 2011

Eftersnack med Fimpen!

Hej Fimpen!

Ett ribbskott från tre poäng, små marginaler mellan himmel och helvete?
Ja, tyvärr men så är livet. Men det brukar jämna ut sig på en hel säsong, vi fick väl vad
vi var förtjänta av igår antar jag. Det klickar inte riktigt i spelet, känns som att det finns där men vi får inte riktigt ut det 100%. Känns ändå som vi är på rätt spår.

Ni är otroligt effektiva i PP!
Ja det känns bra, vi har många olika spelmöjligheter, gäller att fortsätta jobba på det!
Bates drar till sig en hel del uppmärksamhet, sen han kom in bilden i bilden har vi andra fått lite mer tid.


Vad är det som gör Krif så svårspelade?
Det märks att det spelar på ett stort självförtroende och det gör att de inte funderar så mycket.
Det är väl den bästa analysen jag har på Kallinge.


Två matcher kvar att ta revansch denna veckan, kör hårt!
Ja, denna förlusten ska Mörrum få sota för det lovar jag.

onsdag 23 november 2011

Bitter förlust!

Matchen inleds i ett intensivt tempo och spelet böljar fram och tillbaka. Strax efter en KHK utvisning biter sig Krif fast i KHKs zon och kan ta ledningen med 1-0. Krif är lite hetare inledningsvis men då de drar på sig en utvisning smäller det bakom Findus. Det är firma Bates-Niklas-Fimpen som presenterar sig och kvitterar. Resten av perioden fortsätter i högt tempo och båda lagen öser på utan att få någon utdelning.

Andra perioden går helt klart till Krif. De är hetare och mer distinkta i sitt spel. KHK får inte till uppspelen utan får ofta backa och söka nya passningsvägar vilket gör det enkelt för Krif att försvara sig. Krif tar också rättvist ledningen med 2-1 i ett riktigt bra powerplay.

KHK spelar bättre i tredje och skapar flera fina lägen. Men kvitteringen  blir en repris av första målet. Powerplay och då slår Bates till igen. Han har även ett skott i ribban med bara sekunder kvar av matchen men det vill sig inte och det blir förlängning.

Ett misstag av Aaro och Krif tar direkt chansen och avgör matchen!  De gör det välförtjänt och spelar smart och tajt vilket KHK har mycket svårt att replikera mot! 

Återigen en bitter förlust mot ett av topplagen.

Tråkigt Nybro!

Nybro är i ekonomisk kris och sänker spelarlönerna med 30% vilket samtidigt betyder att alla kontrakt är uppsagda och spelarna är fria att lämna klubben. Detta liknar det scenario som drabbade gamla Karlskrona IK och vi vet alla hur det slutade. Nu hoppas jag att anrika Nybro kan få ordning på ekonomin då det bara finns förlorare om så ej sker.

Revansch 1.0

Ikväll är det dags för veckans första derby. För motståndet står serietvåan Krif som har öst på ordentligt och nu är uppe i tolv raka vinster. Nu ska vi återigen besöka kockumhallen, sist blev det en klang och jubelmatch för oss KHKare. Dagens match kommer säker bli en riktig rysare. KHK har senaste matcherna visat upp betydligt bättre fart och snabbhet i spelvändningarna och detta kan bli nyckeln till vinst ikväll. Dessutom har vi revansch att kräva för den snöpliga strafförlusten senast!

På läktarna blir det som vanligt en magisk stämning. Ska bortaklacken ta ytterligare en seger i kockumhallen eller kommer de vita änglarna visa att det är deras hemmaplan?

Filip är fortfarande borta, frågetecken för Jonas medan Jocke är tillbaka.
Mitt tips 2-4

Övriga matcher:
Mörrum-Halmstad
Pantern-OIK
Helsingborg-Kungälv
Nybro-KIK

tisdag 22 november 2011

Inför Krif-KHK med Alm!

Hej Håkan!
Hej!

Ni går från klarhet till klarhet och ligger tvåa i serien. Ska ni aldrig få någon reaktion på framgången?
Det ska inte behövas då vi har ett tryggt grundspel att luta oss tillbaka på. Vi är jävulska vinnarskallar i Krif och vill vinna varje match, kommer förhoppnigsvis aldrig komma någon negativ reaktion på höstens framgång. 
 
Mål senast mot Halmstad, du börjar bli en poängkung;)!
Hehe... Nja kan man inte kalla det. Ibland studsar pucken in även för mig,kanske har lärt mig sikta;) 
 
Stekhet derby på onsdag, vad tror du om matchen?
Blir en tuff match. Kommer fortsätta där förra matchen slutade, dvs jämn och intensiv match. Vi är hungriga och har blivit bättre och säkrare i vårt spel sedan vi sist möttes.

Ni har tolv raka utan förlust precis som Örebro hade innan de mötte Malmö. Nu blir det stopp för er mot KHK, eller hur?
Nej det tror jag inte. Men som sagt det kommer bli en jämn och tuff match.  Vågar inte tippa utgången men tror vi vinner tack vare stödet av hemmaplan.

måndag 21 november 2011

Eftersnack med Fimpen!

Hej Fimpen!

Grattis till segern och tre nya poäng!
Tack, skönt att det rullade på och blev lite mål.

Mycket bra offensivt spel. Känns som flera intressanta nya kedjor?
Ja det har blivit lite ändringar i kedjorna och det tycker jag har fallit bra ut. Gäller att ha flera femmor som producerar och det tycker jag vi har nu. Tycker att vi börja få till spelvändningarna också, givetvis kan det gå ännu snabbare men det är helt klart på väg.

1+1 för dig men nog borde du satt ett till;)?
Minst ett till skulle jag säga ;-), får hoppas att det kommer senare i veckan istället. Det känns bra i kedjan vi börjar hitta varandra mer och mer. Vi tänker inte så mycket utan försöker åka mycket skridskor och komma till skott. Bates drar ju till sig en hel del uppmärksamhet vilket gör det lättare för mig och Nicke, synd att inte Bates kanon efter ett tek satt, det var riktigt hårt.

Nu väntar tre tuffa matcher mot Krif, Mörrum och KIK på en vecka. Vad tror du om dessa matcher?
Ja vi ska börja med att bryta Kallinges svit på onsdag. Det kommer bli tuffa matcher men samtidigt jäkligt roligt.
Gäller att som vanligt kämpa och bestämma sig för att vinna, då kommer vi vinna det är jag helt övertygad om.
Klyschor, men så är det!!!

 Då ser vi framemot en riktigt rolig hockeyvecka!
Det gör vi!!!

söndag 20 november 2011

Juniormatcher, 2 av 3!

j18 2 vann borta mot Diö med 2-1. j20 vann igår borta mot Mörrum med HELA 8-0 och j18 1 förlorade borta mot Limhamn på straffar idag!

Wallgren ska röntgas!

I andra perioden åkte Wallgren på en smäll mot axel/nacke och fick utgå. Nu ska det inte vara någon fara enligt han själv men för säkerhets skull ska det ändå röntgas!

Novembermatch med lite klapp klapp!

Knappt hinner vi bänka oss innan det blir tre mål på tre minuter som  inleder första perioden. Pantern tar ledningen men KHK kvitterar och tar ledningen omgående genom Söder och Niklas. Spelet böljar sedan fram och tillbaka och stundtals forcheckar Panter med fem man ovanför röda. Men detta straffar sig och Niklas gör 3-1 på ass från Bates. Jimmie ökar strax efter på till 4-1. Precis innan pausvilan lyckas Pantern något turligt få 4-2!

Ellerstad lyfter in 5-2 direkt i andra. 6-2 är en delikatess på gammalt ryskt klapp klapp maner med spel mellan Niklas, Bates och Fimpen. Denna perioden känns avslagen men det är skönt att målen fortsätter att trilla in. Pantern är sporadiskt uppe och oroar lite men så fort KHK ökar tempot hänger de inte med.

Pantern reducerar till 6-3 efter 6 minuter av sista perioden. Larsson gör sedan snyggt 7-3 och fastställer därmed slutresultatet. Chanser till fler mål saknas inte men det blir lätt en passning eller dragning för mycket vilket är fullt förståligt när motståndet inte är bättre!

Nu väntar en vecka med tre tuffa matcher mot Krif, Mörrum och KIK. Vilken utmaning och vi har revanch att kräva mot alla tre!

Dagens match!

Upp och ner laget Pantern kommer på besök ikväll. Man ska aldrig underskatta Pantern som i år bl.a slagit KIK, Mörrum och Nybro men samtidigt har de fått stryk av Helsingborg och Halmstad. Pantern är ett typiskt hemmalag, här har de sviten 6-0-3 och +2 mål medans man borta har svaga 0-3-6 och -21mål. Håll en extra koll på förre OIK spelaren Axel Dahlgren som toppar Panterns poängliga på 23p, 12mål och 11ass.
På målvaktsidan har de alternerat mellan Strandberg (90,32%) och Vysehrad (88,86) men ingen av dessa har nått upp till en högre nivå!
Om vi får hål på Pantern tidigt tror jag att det kan rinna iväg till en enkel seger. KHK har nu hittat lite nya formationer som ser riktigt intressanta ut och tillskottet av Wallgren kommer höja defensiven.

Jocke och Filip är fortfarande sjuka.

Mitt tips 5-2.

Övriga matcher:
Kungälvs IK - Nybro Vikings IF
Olofströms IK - Helsingborgs HC
Kristianstads IK - Mörrums GoIS IK
Halmstad HF - Kallinge-Ronneby IF

lördag 19 november 2011

Hur viktigt är PP och BP?


Ett bra powerplay och boxplay är givetvis viktigt och kan i många fall avgöra täta matcher. Det stöts och blöts om olika formationer och vilka som är bäst i dessa spelformer. KHK är riktigt grymma i både PP och BP.

Vi släpper bara in ett mål på ca var tionde (88,89%) boxplay vilket är riktigt bra. Enda laget i serien som är bättre är något förvånande Nybro (89,55%) som samtidigt är sämst i PP (10,94%). Med detta i åtanke borde vi kanske spela lite mer på gränsen och bli lite jävligare!

Om vi inte har så mycket att frukta i BP har våra motståndare det betydligt värre om de hamnar på botbänket mot oss. Vi toppar överlägset PP statestiken i serien. Ett mål på var fjärde (25%) PP är drygt 3 % bättre än tvåan OIK (21,88%) och ner till Halmstad (18,52%) som innehar tredjeplatsen skiljer det 6.48%.

Därför blir jag aningen konfunderad när jag gör en jämförelse med förra årets seriesegrare och tillika serieledare just nu, Kristianstad! KIK visar att man kan vara bäst totalt sett även om man är medioker i PP och BP. I PP ligger KIK tredje sist på riktigt usla 15% vilket känns som ganska unika siffror för en serieledare. Man är snäppet bättre i BP, på en sjundeplats har de 80,95%.

Är KIK undantaget som bekräftar regeln?

Wallmark i topp!

Det har snackats en del om hur viktigt det är med bra tekare och effekten det blir av att vinna tekningar framförallt i egen och offensiv zon då man undviker/skapar målchans p.g.a detta moment.

En titt i statestiken visar följande siffror för våra centrar:
  • Wallmark är bäst på 61,57% och är även nr1 totalt i serien!
  • Johansson är tvåa på 56,33% och ligger på sjundeplats totalt!
  • Ottinger är trea på 52,29%  vilket innebär plats 21 totalt!
  • Söder är fyra på 52,26 och landar precis bakom Ottinger totalt!
Wallmarks stats är riktigt imponerande och detta kanske skulle utnyttjas mer i avgörande lägen!

fredag 18 november 2011

Fintade till korvkön!

Idag kunde man beskåda flera av KHKs spelare utanför citygross. Här grillade de korv i stora mängder. Detta måste vara Kempes nya specialträning för nog kunde man skymta både OIKare, Goisare och Krifare helt uppsnurrade i korvkön!

torsdag 17 november 2011

Eftersnack med Fimpen!

Hej Fimpen!
 
Grattis till segern och tre nya poäng!
Tack, ja viktigt. Sen föll ju de andra resultaten väl ut för oss också. 
 
Hela laget såg ut att ha roligt på isen ikväll!
Ja jag tyckte det var bra så länge det var match, sen blir det alltid lite avslaget och lite fler misstag när matchen är avgjord.
Tyckte ändå att intentionerna att vilja vända spelet var bättre denna matchen mot tidigare. Gäller att fortsätta på den vägen då kommer vi kunna hitta fler lösningar till bättre anfall. Sen var det ju givetvis inte ett lika bra försvars spel vi mötte som mot Olofström.
 
Trots att ni bara tränat en vecka ihop verkar Bates ha kommit bra in i er kedja?
Ja han gör det enkelt för oss, mycket smart spelare. Han kanske inte gör några större saker som syns, men för oss som spelar med han blir det enkelt, t ex små enkla passningar som gör att försvaret öppnar sig.
Med sin storlek ger han oss mycket ytor plus att han drar åt sig mycket uppmärksamhet bara att han befinner sig på isen. T ex i powerplay har de ju en som markerar han nästan hela tiden och det gör ju det också lättare för oss andra. 
Sen tror jag det kommer bli ännu bättre ju mer vi spelar med varandra, alla tänker olika i olika situationer och man lär sig efter ett tag 
hur personen i fråga reagerar. 
 
Ytterligare ett "nyförvärv" visade framfötterna ikväll, jag tänker på Wallgren.
Ja riktigt kul att ha han tillbaka. Tyckte han såg riktigt bra ut direkt. 
Han har tränat otroligt hårt för att komma tillbaka och han ser ut att vara bättre tränad än innan han blev skadad. 
Det är nästan som vi fått ännu ett nyförärv :-)
 
Kör på likadant mot Pantern på söndag!
Det ska vi!!

onsdag 16 november 2011

KHK överlägsna!

Precis som förväntat så blev det inga svårigheter att besegra Kungälv. KHK var överlägsna matchen igenom och frågan var bara hur stora siffrorna skulle bli. Kedjan Bates-Niklas-Fimpen hittar varandra riktigt bra med tanke på den korta tid de spelat ihop, och ännu bättre lär det bli med tiden.
Det är väl tur att jag inte får bestämma kedjorna då Pöllänen ikväll visade vad han ska med 2 mål och en stabil insats. Extra kul att se hur bra Wallgren spelar efter ett så långt uppehåll. Aaro gör 1+1 ikväll och att slänga sig och täcka skott vid ställningen 1-6 visar på härlig inställning!

Sammanfattningsvis en stabil insats mot ett beskedligt motstånd och seger med 3-7. Tre nya poäng gör att vi återigen kan blicka uppåt i tabellen och chansen att bli bästa blekingelag lever fortfarande kvar!

Krif fortsätter att vara stabila och det ska bli en härlig fight nästa onsdag!
OIK hade en 4-3 ledning inför sista perioden men KIK vänder till en 4-7 vinst och är därmed ensamma i topp!

Inför Kungälv-KHK med Wallgren!

Ikväll ska det bli tre poäng borta mot Kungälv, något annat finns bara inte! Ska bli intressant att se utformningen på femmorna nu när Jocke är borta. Dagens glädjeämne är att Wallgren är tillbaka i spel igen! Betydligt tidigare än jag hade förväntat mig, riktigt kul! Här kommer en liten intervju med Jonas.


Hej Jonas!
Hallå!

Välkommen tillbaka!
Tackar!

Detta var väl betydligt tidigare än förväntat?
Ja det kan man lugnt säga. Jag är nöjd med rehabträningen och den har gett resultat.

Hur länge har du kunnat gå för fullt på is?
Har varit på is ett par veckor nu, men jag började gå för fullt för ett par dagar sen, och allt har känts bra hela tiden så det är skönt.

Ingen risk att du går på för tidigt?
Nej, korsbandet kommer alltid vara skadat och därför ha jag nu ett väldigt bra knäskydd som stabiliserar. Ledbandet behöver 6-8 veckor för att läka, och jag är inne på 10e veckan, så det ska inte vara någon fara.

Antar att du är rätt spelsugen?
Ja verkligen! Ska bli kul att få komma igång igen.

Lycka till ikväll!
Tack ska du ha!


Mitt tips 1-5

Övriga matcher:
Krif-Mörrum
OIK-KIK
Helsingborg-Halmstad
Pantern-Nybro

tisdag 15 november 2011

Kedjorna!

Med 13FW i truppen är frågan vem får nöta bänk och vilka ska spela ihop? Senast var det Ruiz som fick börja på bänken. Här är mina förslag på kedjor!

Fimpen-Niklas-Bates
Denna kedjan kommer bli riktigt bra med fler matcher i benen!

Ellerstad-Söder-Sibbe
Gnuggarkedja som även kan producera.

Jocke-Wallmark-Larsson
Jocke som "torped" som skapar ytor åt de andra.

Ruiz-Ottinger-Jimmie
Jimmie och Ottinger kan varandra och Ruiz får stå för farten.

13Fw Pöllänen

måndag 14 november 2011

Eftersnack med Fimpen!

Hej Fimpen!

Ytterligare en tung derbyförlust, är det bara tillfälligheterna som avgör?
Ja, tycker att det snart är vår tur att få lite medstuds, men man får väl vad man är förtjänt av antar jag. 
Måste jobba ännu hårdare nästa gång. Visst är det tillfälligheter, det är två jämna lag, vi hade kunnat få 2-0 istället för att det blir 1-1.

Första perioden såg riktigt lovande ut men sen verkade spelet bli stressigt och slarvigt framförallt i egen zon?
Ja, det är väl en bra sammanfattning. Det är väl lite så det varit hela tiden. 

Jag tycker vi har ett för bra matriel för att oftast bara dumpa och jaga.  Vad behövs för att vi ska hitta bättre spelvägar in i anfallszon?
Problemet som jag ser är att vi oftast får spela upp mot ett samlat försvar, det är inte ofta vi har snabba spelvändningar. 
I dagens hockey är det inte ofta man kan driva in pucken i anfallszon när man möter ett samlat försvar. 
Det är samarbetet mellan backar och forwards som måste gå snabbare. 

Nu bryter vi ihop och kommer igen till nästa match!
Ja verkligen, fortsätter vi jobba som vi gör kommer vi att slå alla topp lagen också.

söndag 13 november 2011

En period räcker inte!

Battaglia behövde 25 sekunder för att presentera sig. 1-0 på skott utifrån i första bytet! KHK fortsatte att trumma på och visa vilka som bestämmer. Mitt i KHK pressen får OIK ett PP som Fournier ohotad kan utnyttja. OIK lyfter upp spelet något men i slutet av perioden tar KHK över igen och har bl.a ett ribbskott!

Vad som sedan händer i andra och tredjeperioden är en gåta. Från att ha pressat på och fört spelet blir det ängsligt. Det är stressigt och stirrigt i defensiven vilket även gör att uppspel och offensiven blir lidande. OIK ligger på och gör det bra. Vi ska vara glada att de bara gör ett mål till. Visst har vi några lägen att sätta pucken men OIK är numret större och spelar med ett helt annat lugn. Nu gäller det att gå tillbaka till grunderna och se till att defensiven blir stabil och därifrån bygga ett spel som fanns i slutet på förra säsongen!

Battaglia visar att han kommer bli riktigt nyttig när han kommit in i det ordentligt. Vill även plussa Sibbe som river och sliter matchen igenom.

Det finns platser kvar!

Det går tyvärr inte att boka biljetter till kvällens match via nätet då nån idiot bokat 300st i rent sabotage! Dessa biljetter kommer säljas i entrén i eftermiddag så än har ni biljettlösa chansen att se drabbningen mellan öst och väst!

Vi mot dom!

Kvällens derby handlar om mycket mer än tre poäng! Nu är det hög tid att vi visar vilka som bestämmer i arenan, både på isen och läktarna! Det ska inte vara bekvämt att komma till oss och spela, det ska vara ett helvete. På läktarna ska vi lyfta fram laget och sjunga ut bortastå! På isen vill jag se kamp och att det smäller i sargen.

Under spelets 60 minuter är det vi mot dom och det ska märkas!

Ska bli mycket intressant att se linan med Fimpen-Niklas-Bates även om det är första matchen för Bates så vill jag se intentioner av vad som komma skall!

Wallgren fortfarande borta, dessutom är Mingotti sjuk.

Mitt tips 5-2

lördag 12 november 2011

Bästa farsdagspresenten!

Ni har väl alla läst om lille Hugo och hur vi kan hjälpa honom. Annars kan ni gå in här Nu tycker jag att vi män uppmanar våra kvinnor att ge oss ett sms i present imorgon. Vilken fantastisk present det blir om de smsar FBM 440 till nummer 72550. Då bidrar vi med 150:-/sms samtidigt som vi slipper ytterligare ett par strumpor eller en slips att knyta runt huvudet på nästa personalfest!

Inför KHK-OIK med Skoog!

Hej Simon!

Nu har mer än halva serien gått. Vad tycker du om er insatts hittils?
Jag tycker den är ok! Offensivt har de sett bra ut hela säsongen, defensivt tycker jag vi har varit lite ojämna vi började dom första 9:e matcherna mycket bra sen de 7 senaste har vi fuskat mycket i defensiven.

 
Vilka andra lag tycker du har överraskat positivt och negativt?
Jag tycker Kallinge har gjort de mycket bra! Sen trodde jag Mörrum skulle göra de bättre!

 
Ni gör mest mål men släpper också in flest av topp fyra lagen. Saknas det en Skoog i defensiven?
NEJ de saknas ingen Skoog! Men som jag skrev i frågan innan, jag vet att vi kan spela bra defensivt men vi har fuskat speciellt nu i den andra rundan av serien.

 
På söndag kommer ni till arenan. Vad tror du om denna matchen?
Ja jag hoppas de blir en jämn och tuff match.

 
Vad blir det och vem avgör?
Jag tror Jesper Engelin gör en mycket bra match i målet sedan tror jag Prez och Fournier kliver fram och visar att de är sådana matcher dom gillar att spela!
 
VI vinner med 3-1 3:an i tom kasse!

fredag 11 november 2011

Klubbchefen fick sparken!

Borås klubbchef fick sparken efter de uttalanden han gjort om Borås konkurshot och att en bolagisering var nödvändig. Problemen är inte alls så stora enligt dagens artikel som ni kan läsa här
Skönt för allsvenskan och Borås som nu kan fortsätta som det var tänkt!

torsdag 10 november 2011

Turbulens i hockeyblekinge!

Det har bara gått 16 omgångar av grundserien men redan har två tränare fått sparken. Dessutom har ett antal spelare fått lämna. Långsiktighet verkar inte vara ledordet denna säsongen. Är detta ett underbetyg för berörda sportchefer eller är de handlingskraftiga? Jag lutar åt första alternativet, speciellt om man vill nå framgång på lång sikt. Att kunna ha en långsiktighet speciellt på tränarsidan är helt klart att föredra då dennes spelide hinner få genomslagskraft och spelarna vet vad som gäller!

onsdag 9 november 2011

Batmania!

Det är helt fantastiskt vilken uppmärksamhet Battaglia har skapat. Det är en ordentlig PR succé för KHK och inte minst Powerteam! Expressen, Aftonbladet, Blt och många andra medier har hakat på denna hysteri.
Men nu hoppas jag att vi kan lämna detta och komma ner på jorden igen. Det är inget snack om att Battaglia kan bli en avgörande pusselbit för KHKs satsning men då får vi inte glömma bort de andra pusselbitarna! Alla spelarna måste göra jobbet och inte dras med i en tro att Battaglia ska fixa allt.
Nu är jag övertygad om att detta inte blir några problem då vi har flera spelare med bra rutin och en tränare som vet vad som krävs!

tisdag 8 november 2011

OIKs tränare?

Skarpen har luskat reda på att Skoog jagar Mats Lusth som tilltänkt tränare för OIK. Kanske borde Skoog ha lite is i magen och avvakta hur det går för Borås. Här återfinns som bekant Per Ljusteräng som borde passa utmärkt i OIKs bås.

måndag 7 november 2011

Dålig planering!

Är mycket fundersam på hur KHK har tänkt egentligen. Imorgon kommer Bates Battaglia att köra sitt första ispass med efterföljande presskonferens.
Nu är det bara den lilla detaljen att jag är iväg hela dagen och kvällen och missar således denna begivenhet.
Snälla Rickard, hur svårt hade det varit om du slog eran eminente hovbloggare en signal först och hört med mig när jag kan och sedan anpassat er efter detta? Tycker du spottar på bloggen med detta loja beteende och borde ta dig en titt i spegeln. Fråga dig vid frukosten imorgon om smöret är för hårt eller osten för mjuk och inse sedan att det fortfarande finns tid för bot och bättring. Byt dag eller skjut på allt några timmar, jag är inte omöjlig. Jag kan både onsdag och torsdag kväll, slå mig en signal när det är fixat!

Grattis till alla er andra som kommer kunna bevittna både träningen kl 16:00 och presskonferensen på Nofatel kl 18:45!

söndag 6 november 2011

Borås, Borås, Borås!

Då var det dags igen, Borås är återigen nära en konkurs precis som de var i våras. Nu behöver klubben få igenom en bolagisering som skulle innebära nödvändiga 4 miljoner och även då saknas det en miljon.
Riktigt trist att detta händer och det skulle varit undanstökat för flera månader sedan. Nu kan AS hamna i de läge som de absolut inte ville hamna i, en haltande serie med 13 lag och frågan är hur förbundet kommer lösa kvalserien. Blir det fem eller sex lag, två eller tre lag som kan gå upp?

Fortsättning lär följa. Läs mer här

Eftersnack med Fimpen!

Hej Fimpen!

Börjar bli tjatigt men grattis till 3 nya poäng!
Tack, men det kan aldrig bli tjatigt ;-)

Tre PP i första och tre mål på dessa. Inga fel på effektiviteten direkt!
Ja vi fick bra utdelning, Emil gjorde riktigt bra jobb framför kassen hela tiden. Han hade även en styrning i ribban. 

Nu får ni börja spela lite svajigare så vi har nåt att gnälla på;)
Gnälla ska man aldrig göra ;-), däremot finns det fortfarande mycket att jobba på och aldrig vara nöjd.
Det vi gjort annorlunda sista matcherna som jag ser det är att vi har börjat jobba mycket bättre tillsammans.
Ingen kan göra det själv!!

Nu väntar ett uppehåll, bra eller dåligt?
Det är bara bra. Ska bli skönt att vila huvudet lite och kunna köra på lite hårdare i början av veckan. 
Sen kommer ju Bates också, det är bra att de som ska spela med han får göra några träningar ihop innan det är dax för match.

OIK hemma nästa gång. Då blir det väl revanch?
Det tycker jag låter bra. Dax att vinna en match mot ett topplag nu.

lördag 5 november 2011

Besök hos svenska mästarna!

Vid varje Karlstad besök är det givetvis obligatorisk att besöka svenska mästarna Färjestad. Det har blivit några stycken genom åren och jag slås alltid av den vinnarkultur som möter mig när jag kliver in i Löfbergs lila arena!
Här är inget annat än det bästa gott nog och skulle man glömma det påminns man snabbt om detta när man tittar sig runt om.


SM-gulds flaggor och


Legendarernas tröjor i taket!

Efter en god lunch i arenan var det dags att syna hur mästarna lägger upp sin träning. Måste vara inspirerande att bli ledda av en sådan vinnarskalle som Jörgen Jönsson, Respekt!


Treåringen var imponerad över hur stora puckar de hade i restaurangen! Och den observante kan skymta backlegenden Tomas Rhodin i bakgrunden!










fredag 4 november 2011

Stabilt!

Tre powerplay och tre mål i första perioden sen var matchen avgjord. En stor eloge till laget att man fortsätter spela och därmed bjuder på fler sköna mål! Jag har poängterat vikten av att flera formationer får producera och detta var något som verkligen fortsatte ikväll. Avståndet neråt utökades samtidigt som det bara är fyra poäng upp till KIK. Nu börjar de bli dags att blicka uppåt i tabellen!

Krif fortsätter att imponera, kan bli en riktigt rolig hockeyvår i Blekinge!

Brooks om Bates!

Nyfikenheten pÅ Bates är givetvis stor. Hörde därför med Brooks vad han anser om honom.
Brooks säger att det är en väldigt bra kille både utanför och på isen. Han kommer bli väldigt nyttig för oss och då framförallt i powerplay och i offensiv zon.

Dagens match!

I all uppståndelse över Bates påskrift så är det dock en match mot Helsingborg borta. De överraskade en del i matchen hemma men nu hoppas jag att KHK har lärt sig den läxan och genomför 60 minuter på bästa sätt! Senaste matcherna har flera formationer fått igång produktionen och ikväll borde det fortsätta. Det är viktigt att alla känner att de kan bidra!

Mitt tips 1-7

Bates Battaglia klar för KHK!

Då var KHKs utan tvekan mest rutinerade spelare klar! Han kommer redan på tisdag och får därmed bra med tid på sig att komma in i laget och spelet. Detta känns som en spelartyp som
KHK verkligen behövde. Ska bli riktigt intressant att följa vad Bates kan göra för laget!

Läs mer här

Welcome to KHK Bates!

torsdag 3 november 2011

NHL spelare till Vita Hästen?

Det är inte bara KHK som är ute efter NHL förstärkning. Nu verkar det som att Vita Hästen inte vill vara sämre. Det sägs att de är på jakt efter Jason Strudwick som fram till förra säsongen spelade i NHL. Om detta stämmer är det en riktigt sjuk värvning på Div1 nivå!

Läs mer på denna bloggen

Eftersnack med Fimpen!

Hej Fimpen!

Grattis till en ny vinst!
Tack, det var stabilt.

Jag verkar ha missat en riktigt bra match?
Ja den var helt ok, tyckte vi kämpade på bra i 60 min, i andra fick de lite väl mycket powerplay kan jag tycka.
De hade ju en del folk borta och det kändes som att dem inte riktigt orkade i sista perioden.

Återigen är det flera formationer som levererar. Känns riktigt lovande!
Ja det är viktigt att flera gör mål, på det sättet kan vi gå långt. Alla känner sig delaktiga, även offensivt.

Rapporterna säger även att det var bra fart på publiken ikväll?
Ja, det var bra tryck och de ger oss energi.

Det pratas om att en ny spelare är på väg in. Hur påverkar det er spelare?
Ja, vi får se vad det blir. Visst blir det lite snack om det, mest spekulationer. Personligen tycker jag att det är bra, vi får en ännu bredare trupp och inte lika skadekänsliga.

3 nya poäng på fredag?
Definitivt!!

onsdag 2 november 2011

En match i publikens smak

Då jag befinner mig i Färjestadland har jag lite assistans med matchrapporten av Mikael "Bävern" Johansson, stort tack för de Bävern!


KHK gör idag en match i 60 minuter och det är med en skön känsla som man lämnar arenan ikväll och det är så här hockey skall va, bra fart, bra stämning och vinst för KHK

1:a perioden
Bägge lagen börjar matchen i ett högt tempo där speciellt Nybro går fram med mycket folk för att sätta press på Karlskronas backar men KHK löser det på ett bra sätt och Nybro får inte riktigt tag i KHK som mer och mer tar över i matchen. KHK skapar några bra 3 mot 2 och en 3 mot 1 men skotten är inte farliga och i vissa fall skjuter vi inte alls. I slutet av perioden skjuter Jimmie Svensson ett överraskande skott som tar i stolpen men perioden slutar 0-0 med ett övertag i KHK:s favör.

2:a perioden
Matchen fortsätter med ett övertag för KHK men ett antal utvisningar får in Nybro en chans att ta över kommandot i och med ett fem mot tre läge där Jonas Karlsson visas av banan och går in i omklädningsrummet och tror att matchen är över men han hämtas tillbaks i matchen igen och den positiva versionen av detta är att domaren var stor nog att förstå att han gjort fel, den negativa tolkningen är att han hade noll koll, det är bara att välja själva.
12.58 stiger Hans Ottinger fram och trycker in 1-0 till KHK i Power Play och det känns rättvist för man har haft många chanser som man inte lyckats förvalta. KHK går till pausvila med ett övertag både målmässigt och spelmässigt.

3:e perioden
Efter 3:15 så går Sebastian Ellerstad in i boxen och tar ett skott och med mycket trafik framför mål är målvakten chanslös. Efter 11.11 reducerar Nybro lite snöpligt och man hör att oron sprider sig på läktaren men KHK trummar på och 14:06 så sprätter Tomi Pöllenen upp pucken i krysset och det känns nu som att KHK skall kunna stänga matchen men Nybro vill annat och gör en sista ansträngning och skapar lite tryck samtidigt som KHK får en utvisning som ger spel 4 mot 6 men det är då killen som redan varit en extra gång inne i omklädningsrummet in i handlingen och sätter 4-1 pucken i öppen kasse och det var samtidigt Jonas Karlssons första för säsongen.
Sammanfattningsvis så kan man säga att KHK gör en stabil match där bägge lagen bjöd upp till spel och det kändes som att det där snacket om en 13:e forward satte lite extra fart på forwards där jag gärna plussar lite extra för Wallmark och Ottinger men alla gör en godkänd insats idag.
Vid tangenterna – Mikael Johansson   

Dagens match!

Ikväll spelas en riktigt viktig match hemma mot Nybro. Ett Nybro som senast slog OIK och har ryckt upp sig och nu jagar en allettanplats. De ligger femma, nio poäng efter KHK så en vinst för KHK skulle innebära att avståndet till strecket utökas ytterligare och vi kan så smått blicka uppåt i tabellen!

Förutom Wallgren är alla spelare tillgängliga.

Mitt tips 4-1

Övriga matcher:
Olofströms IK - Halmstad HF
Kungälvs IK - Kristianstads IK
Helsingborgs HC - Mörrums GoIS IK
IK Pantern - Kallinge-Ronneby IF

Stjärnvärvning?

Ja bloggaren Stålnacke la inatt ut att KHK är väldigt nära ett kontrakt med Bates Battaglia som har en ofantlig rutin från NHL. Han spelade med Brooks i Jokerit och är en spelartyp som KHK behöver för att bana väg för våra målskyttar!

tisdag 1 november 2011

Det blev Asplöven!

Fahlander har genom ADD Finans skjutit till kapital som gör att Asplöven lyckas landa backen Niklas Andersson ska bli intressant att följa hans utveckling uppe i norr. Speciellt om vi stöter på Asplöven framåt vårkanten!

Spel för galleriet?

Ja visst känns det lite så när Mörrum säger sig ha gett upp jakten på en allettanplats. Speciellt när de precis har skaffat sig en ny tränare och att de ligger på en sjätteplats när bara halva serien är spelad. Djoos har förövrigt på en vecka gått från att  "bara göra små förändringar" till "vi ska öva in ett nytt spelsystem" snabba kast får jag säga!

Jag tror fortfarande att målet inom laget är en allettanplats men för att lyfta bort en del press på spelare och tränare väljer man en annan linje utåt. Däremot kan detta uttalande nog ha en negativ effekt på publiktillströmningen. Det lär inte komma många extra för att se ett lag som gett upp efter bara halva serien!

Fortsättning lär följa!

OIKs tränare lämnar!

Enligt OIKs hemsida lämnar Mattias Olsson sitt uppdrag på grund av personliga själ. Nu blir det upp till Skoog att hitta en ersättare. Jag tror dock inte att detta kommer påverka laget speciellt mycket utan de kan säkert fortsätta på den inslagna vägen utan huvudtränare ett tag!

Avstämning med Wallgren!

Hej Jonas!
Tjena!

Hur går det med din rehab?
Det går väldigt bra såhär långt tycker jag, jag kör på varje dag och det går bättre och bättre.

Har du börjat köra på is igen?
Jag väntar på ett knäskydd som ska komma i slutet på veckan som stabiliserar knät, och då kommer jag kunna gå på is.

När tror du att du är tillbaka på allvar?
Svårt att säga, allt beror på hur det känns när jag går på is. Men som det känns nu så kommer jag vara tillbaka tidigare än väntat.

Hur känns det att stå vid sidan av?
Det är det absolut värsta med att vara skadad, väldigt frustrerande att inte få vara delaktig och hjälpa laget på samma sätt, men sugen blir man.

På onsdag väntar match mot ett formstarkt Nybro. Vad tror du om den matchen?
Ja, jag såg att dom vann mot OIK sist vilket säkert har stärkt deras självförtroende, men kan vi bibehålla skärpan och inställningen som vi haft i inledningen på de två senaste matcherna så tror jag vi har en bra chans att köra över Nybro.

Vad blir det och vem avgör?
Det blir en tuff och tight match men jag hoppas på en seger med 3-0. Jimmy Svensson stänger matchen